1999-től a Somogyszobi Általános Iskola igazgatójaként tevékenykedem, így osztályom a továbbiakban sajnos nem lehet. 

Főállásom mellett társadalmi munkában a Somogy Megyei Gyermekcsapatok Szövetségének vezetője vagyok. Több társadalmi szervezetben töltöttem, illetve töltök be funkciót, segítem mindennapi munkájukat. 

2000-ben bekerültem a Fontos Emberek Lexikonába, több kitűntetést kaptam munkámért, így a Gyermekekért Elismerő plakett III; II, végűl I. fokozatát, a Somogyszob Község Szolgálatáért elismerést, stb.

Tevékenységem során sok új és emlékezetes dolog történhetett, amit elsősorban a diákokért, a gyermekekért tettem.

Iskolánkban elsők között indulhatott - általam vezetve - számítástechnika szakkör HT gépekkel.

Nevemhez fűződik sok más program mellett az országos "Talpra Esett Talpraesett" verseny és fesztivál, sztárfellépőkkel, tűzijátékkal. Eljutottunk a Gyermekek Öröme Európai Fesztiválra, Magyarországot képviselve. Részt vehettünk a Jóban Rosszban forgatásán tanulóinkkal, a Három Kívánság TV. felvételén, a Bánk Bán díszelőadásán, az egész iskolával többször voltunk a Csillebérci Gyermeknap programján, Reneszánsz Túrán vettünk részt. Együtt láthattuk a Dr. Bubó c. musicalt, a Tropikáriumot, táborozásokra vihettem a fiatalokat, mely a mai napig felejthetetlen élményeket jelent számomra. A sok-sok program mellett emlékezetesek lehetnek az 5000 Ft-os vetélkedők, a Mikulás Show kívánságokkal tűzdelt programjai is. A sok program sok szabadidőt emészt fel, de azt gondolom, hogy a fiatalok csillogó szemei mindenért kárpótolnak, s talán később sem felejtik el ezeket a felejthetetlen perceket, órákat!

2014. január 20-tól az Árpád Fejedelem Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában lettem igazgató. Új munkahelyemen szeretnék szülőhelyemért, Nagyatád településért, annak oktatásáért, az iskolában tanuló gyermekekért tenni, új kihívásokért, célokért küzdeni. 

 

Amennyiben sikerült, akár egy cseppnyit is átadni magamból tevékenységem során, talán elmondhatom, hogy megérte! Bízom abban, hogy az utca túloldaláról 20 év múlva is köszönni fognak kollégáim, volt tanítványaim, mert nem felejtenek el és emlékükben megőriznek!

Ujvári Tomornak hívnak, 1966. június 18.án születtem Nagyatádon.

Nevem régi magyar személynévből ered esetleg török eredetű lehet. Utóbbi esetben vas a jelentése (névnap július 25. becenév: Tomi). Általános iskolámat Nagyatádon végeztem, mely végén szerepet kaptam a Dédelgetett Kedvenceink című filmben. A forgatások még az elsős kaposvári középiskolás éveimbe is belenyúltak. A középiskolát követően rövid ideig műszaki rajzolóként dolgoztam a Nagyatádi Fonalgyárban. Idő közben felvételt nyertem a Budapesti Műszaki Egyetemre. Előfelvételisként a 18 hónap katonaságot követően a Somogyszobi Általános Iskolában helyezkedtem el. Mindig pedagógus szerettem volna lenni! Gyermekkori álmom  teljesülhetett Somogyszobon. A kezdetektől három osztálynak lehettem osztályfőnöke, több főiskolát elvégeztem (legutóbb a közoktatás vezetői szakot). A gyerekeket mindig nagyon szerettem, értük szinte minden tőlem telhetőt elkövettem. Több éven át nyaraltunk együtt a végzett osztályom tanulóival, mely során a kicsiny gyermekek szemem előtt váltak érett, komoly gondolkodású felnőttekké!