Ideg-izom stimulátorok

 SE-30 TENS   SE-33 TENS   SE-35 TENS   EV 904 TENS   Hüvely (vaginális) és rektális elektródák   Karcsúsító garnitúra   Skin Magic 

Egyéb

 Bükfürdői gyógyhatású készítmények   Vivega fűszersó 


       Mi a TENS módszer?
       Diasor a bükfürdői termékekről                                                             

Árak- Megrendelés

Kiadványok

Szakvélemények


 SE-30 TENS                      

Hadüzenet a fájdalomnak!

Mellékhatásmentes fájdalomcsillapítás, korszerű fizikoterápia az Ön rendelőjében, az Ön otthonában.

Az SE-30 TENS egyesíti magában a magas szintű orvosszakmai felhasználást, és az otthoni terápiát.

Amit egyedül az SE-30 TENS biztosít Önnek:
 • A világon a legkorszerűbb készülékkel kezelheti magát.
 • A leghatékonyabb kezelés biztonságát nyújtja, mert úgynevezett változó amplitúdójú és alakú négyszögimpulzusokat állít elő.
 • A legkönnyebb kezelhetőség kényelmét kínálja, mert négyféle program választható programcsomagokkal.
 • A legteljesebb igényt is kielégíti, mert egyesíti magában az alacsony, közepes és magas frekvenciájú TENS készülék előnyeit (1-250Hz!)
 • A legszélesebb kezelési lehetőséget biztosítja, mert egyaránt használható polaritásváltással, vagy polaritásváltás nélkül.

SE-30 TENS

Műszaki jellemzők:
 • Mikroprocesszoros vezérlés
 • 4 programválasztási lehetőség kész programcsomagokkal
 • Fixálható frekvencián való kezelés
 • 15 perces programidő
 • ORKI Megfelelőségi Tanúsítvány száma: 5-026-200-0012
 • Tápfeszültség: (2 db 1.5 V-os elem)
 • Villamos jelek: változó amplitúdójú és alakú impulzusok
 • Teljesítmény: 210 mW
 • Mérete: 70x79x14,4 mm
 • Tömege (elemekkel): 70g
 • Garancia és márkaszerviz: MEDICOR ELEKTRONIKA Rt.

Professzionális tudás termékben és szolgáltatásban

SE-30 TENS

Amit egyedül a Patrol Med Kft biztosít Önnek:
 • Egyedülálló módon ismertetjük meg Önnel a TENS módszert, mert exkluzív találkozó keretében, teljes körű szakmai bemutatót tartanak Önnek és családjának a Patrol Med Kft munkatársai-tanácsadó orvosai.
 • Egyedülálló tapasztalatot adunk át Önnek, mert hazánkban elsőként kezdtük meg a TENS módszer széleskörű hazai megismertetését az orvosi-egészségügyi szakmával és a családokkal egyaránt.
 • Egyedülálló referencia áll mögöttünk, mert munkatársaink kapcsolatban állnak az Ön orvosával, gyógytornászával, ápolójával, fizikoterapeutájával, edzőjével stb.
 • Egyedülálló biztonságot kínálunk, mert az elmúlt években több mint 30.000 TENS készülék értékesítése és napi használata során szereztünk tapasztalatokat.
 • Egyedülálló szakmai háttérrel szolgálunk, mert az Ön gyógyításának elősegítésére évente több alkalommal rendeztünk országos TENS Barátok Köre címmel orvosszimpóziumot, hogy a tapasztalatokat a több száz hazai szakember megoszthassa egymással.
 • Egyedülálló gyakorlati képzést nyújtunk, mert kis csoportokban biztosítjuk szakemberek, felhasználók ismereteinek bővítését.
 • Egyedülálló vevőkapcsolat biztonságát kínáljuk, mert folyamatosan ápoljuk a kapcsolatot vásárlóinkkal, új információkról, tapasztalatokról tájékoztatjuk, konzultációs lehetőséget biztosítunk.

A MEDICOR ELEKTRONIKA GARANTÁLJA A TERMÉK MINŐSÉGÉT, A PATROL MED KFT GARANTÁLJA A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGÉT, EGYÜTT GARANTÁLJUK AZ ÖN MEGELÉGEDETTSÉGÉT!

Éljen Ön is a fájdalomcsillapítás korszerű lehetőségeivel! A világon a leggyakrabban használt fizikoterápia az Ön szolgálatában!
SE-30 TENS

 SE-33 TENS 

Ez egy gyógyászati termék: házi fizikoterápiás - fájdalomcsillapító készülék. Az Orvosi és Kórháztechnikai Intézet engedélyével rendelkezik. Az SE-33 fantázianévre hallgató TENS készüléket több százezer család tagjai használják világszerte.

 

Mindenféle ideg és izom eredetű fájdalmat jelentős mértékben csökkent illetve megszüntet. Nemcsak jelentősen, de gyorsan is csökkenti a fájdalmakat.

Más terápiás módszerrel együtt alkalmazva az SE-33 TENS készülék növeli a kezelés hatékonyságát, pl. a gyógyszeradag csökkenthető, gyakran el is hagyható.

Rendkívül nagy előnye, hogy különösebb szakértelmet nem igényel a használata, így a szükséges kezelés naponta akár több alkalommal is otthon elvégezhető.

 

Ezt az igen kedvező méretet azért sikerült elérni, mert a vezérlést egy mikroprocesszor végzi, amely nem igényel nagy helyet, viszont biztosítja mindazt az intelligenciát, amely a mai modern számítógépeknek is az alapja.

A készülék tenyérben is elfér, két ceruza elemmel működik, tehát hordozható. A készülékhez tartozik egy elektródapár, két öntapadó párnával.

A csavaró gombbal lehet üzembe helyezni, amely fokozatmentes erősségszabályozó is egyben. Négyféle program közül lehet választani a programválasztó gombbal. A választást egy rendkívül jól szerkesztett, részletes magyar nyelvű használati útmutató segíti.

 

"A" program:

izomfájdalmak, izommerevség kezelésére, fáradtság megszüntetésére szolgál.

"B" program:

izombénulás, izomsorvadás kezelésére, izmok tornáztatására, erősítésére alkalmas.

"C" program:

keringésfokozásra, rándulás, ficam, zúzódás kezelésére, vérömlenyek felszívódásának meggyorsítására, kozmetikai kezelésre való.

"D" program:

ajánlható lumbágó, porckorong megbetegedései, idegfájdalmak, ínhüvelygyulladás, reumatikus fájdalmak, fejfájás és egyéb fájdalmak esetén.

 

Nemcsak betegek, de egészséges emberek is használhatják, mert erre a termékre minden egészséges embernek is szüksége lehet. Például ha elfáradt és gyorsan szeretne felüdülni, ha gyógyszer nélkül szeretne fejfájásától megszabadulni, ha esés vagy ütés következtében kialakuló kék-zöld foltjait szeretné eltüntetni, ha izomláz vagy egyéb sportsérülés gyötri, ha izomgörcse van, vagy kozmetikai célból szeretné használni.

A készülék többféle feszültségimpulzussal dolgozik, melyeket időben különböző sorrendben és változó erősséggel állít elő. Ezzel magyarázható, hogy a hozzászokás még rendszeres, hosszú kezelés alatt sem alakul ki.

A készülék használata közben be kell tartani a fokozatosság elvét.

 

Az SE-33 TENS készülékünkre a gyártó cég 2 éves jótállást ad. Az eddigi tapasztalatok azt bizonyítják, hogy hosszú élettartamú, szervizmentes gyártmányról van szó.

SE-33 TENS

 SE-35 TENS 

A készülék általános ismertetése az SE-33 TENS-nél található.

A készülékhez két elektródapár tartozik négy öntapadó párnával.

Műszaki adatok

Név és modell szám

SE-35 mikroprocesszoros ingeráram készülék

Érintésvédelem

BF típusú készülék

Kijelző rendszer

Digitális kijelző rendszer / LCD 5 karakter

Áramforrás

LR03(AAA)1.5Vx2 elem, DC 3V

Áramfelvétel

Kb. 240 mW

Elemek élettartama

kb. 1 hónap napi 2-3 kezelést feltételezve

Automata kikapcsolás

Automata kikapcsolás 15/ 30 perces használat után

Kimenő teljesítmény módja

Egy csatorna, négy elektróda

Impulzus frekvencia

1.2 - 200 Hz

Impulzus hosszúság

170 - 440 µsec

Kimenő áramerősség

3 - 62 V 500 Ohm egy pár elektródával
2.3 - 44V 500 Ohm két pár elektródával

Kimenő áram

9mA max 500 Ohm egy pár elektródával
6mA max 500 Ohm két pár elektródával

Üzemmód

A üzemmód, B üzemmód, C üzemmód, D üzemmód

Időkapcsoló

15/30 perc

Jelfenntartás

Specifikus jelzések ismétlése

Működési hőfoktartomány

+10°C - +40°C, max. 85% páratartalom

Tárolási hőfoktartomány

-10°C - +50°C, max. 95% páratartalom

Készülék mérete

Szélesség: 60 mm, mélység: 110 mm, magasság: 18,5 mm

Készülék súlya

Kb. 90 gramm (két elemmel együtt)

Tartozékok

Használati útmutató
2 db elem LR03(AAA) 1.5V
Tároló táska
Két elektródakábel
Két elektródatartó
Két pár elektród

SE-35 TENS

 EV 904 TENS 

MELLÉKHATÁSMENTES FÁJDALOMCSILLAPÍTÁS ÉS KORSZERŰ FIZIOTERÁPIA

Amit egyedül az EV 904 TENS biztosít Önnek:
 • Nagyméretű folyadékkristályos kijelzője pontosan jelzi a programokat és értékeket, amelyek a készülék kezelését kényelmessé teszik.
 • A leghatékonyabb kezelést nyújtja, mert normál, modulált, Burst, valamint az impulzus szélességét is változtató programcsomagokkal fejti ki a hatását.
 • A beállított paraméterek egyedi kombinációit elmenthetjük a készülék memóriájába.
 • A legteljesesebb igényt is kielégíti, mert egyesíti magában az alacsony, közepes és magas frekvenciájú TENS készülékek előnyeit (1-150 Hz).
 • Professzionális tudást ad, mert:
  • hatékony, egyszerre négy elektródával tud kezelni,
  • két csatornájának teljesítménye külön-külön is állítható,
  • széles felhasználási lehetőséget biztosít, mert öt különböző programhelyen ön által beállított tetszőleges kezelési programokkal dolgozhat,
  • nagy lapelektródák és pontelektródák is csatlakoztathatók hozzá,
  • a kezelések idejét 1 és 60 perc között tetszés szerint programozhatja,
  • az impulzus frekvencia mellett annak széleségét is szabályozhatja,
  • a két csatorna egymáshoz viszonyított működését is szabályozhatja, (párhuzamos vagy alternatív üzemmód) ami azt jelenti, hogy a két csatornán egy időben vagy felváltva jelentkeznek az impulzusok.

EV-904 TENS

 Hüvely (vaginális) és rektális elektródák 

Figyelem! Mielőtt ezt az elektródát használná, betegségét szakorvossal pontosan diagnosztizáltassa és a kezelési javaslatot vele egyeztesse.

Az elektróda rövid ismertetése:

Az elektróda a TENS készülékek (SE-30, SE-33, SE-35, EV 904) kiegészítő tartozéka. Felhasználása a medencefenék izomzat renyheségének a javítására javasolt.

Az izmok rendszeres ingerlésével a normális tónus helyreállítására alkalmas, így jótékony hatása lehet a vizelési inkontinencia kezelésénél.

A vaginális elektróda a szigetelő nyélből vagy fogantyúból és a kombinált kétpólusú vezetőképes elektródarészből áll. Anyaga egészségre ártalmatlan szilikon. A nyél végén két furat szolgál az elektróda vezetékek csatlakoztatására.

Javasolt használat:

Az elektródát csatlakoztatni kell a készülékkel is összekapcsolt elektróda vezetékekhez. A vaginába (hüvely) felhelyezhető elektródát a kezelés előtt célszerű TENS géllel vékonyan bekenni a csúszás könnyítésére és a vezetőképesség fokozására. Mindenkor a kezelőorvos javaslatát, tájékoztatását, tanácsát kell követni.

A kezelés ajánlott időtartama 15-20 perc a kezelendő személy állapotától függően. A stimulálás mértékét az alkalmazott készüléken kell beállítani.

A vaginális elektróda használatának előnyei:
 • nincs hidegérzés
 • kitűnő komfortérzés
 • bármilyen sterilizálási technológia alkalmazható
 • nincs allergiás hatás
 • erős mágneses térben is működtethető - vagyis MR vizsgálattal az izomingerlés követhető

Karbantartás, tárolás:

Az elektródát használat előtt (a nyéllel együtt) langyos szappanos vízzel le kell mosni és tiszta vízzel le kell öblíteni. Használat után az elektródát le kell tisztítani és dezinficiálni kell. Az elektróda autoklávban is sterilizálható. Tárolása pormentes, tiszta helyen, lehetőleg fóliazacskóban történjen.

Tájékoztató adatok:

* benyúlási hossza:

kb. 70 mm

* átmérője:

25 mm

* elektróda távolság
(középvonalon mérve)

25 mm

* villamos ellenállása:

< 500 Ohm

* anyaga:

vezetőképes és szigetelő szilikon

Vaginális elektróda

 Karcsúsító garnitúra 

KARCSÚSÍTÓ GARNITÚRA SE-30, SE-33, SE-35 és EV-904 TENS-szekhez

A karcsúság nem álom!

A túlsúlyosság népbetegségnek számít. Amikor szóba kerül, hogy le kellene fogyni, mindig vannak kifogások. Általában szeretünk enni. A túlsúlyunk nem teszi lehetővé az aktív mozgást. Ugyanakkor a hosszan tartó, kitartó diétának nem mindig van meg az eredménye, s ez elkedvetleníti a fogyni vágyót. Az új lehetőséget a TENS-szekhez csatlakoztatható nagy lapelektródák kínálják mely a Patrol Med Kft. kínálatában megtalálható. Az elv nagyon egyszerű. Az izmokat meg kell dolgoztatni, s az aktív munka hatására az izomköteg feletti vastag zsírréteg szépen ledolgozódik.

Így nem a súlyunk lesz látványosan kevesebb, hanem a körfogatunk. A karcsúsító garnitúrában található használati útmutató alapján igazán jó eredményt lehet elérni.

Nagyon fontos a rendszeresség, és a kitartás. Természetesen fontos a kalória megszorítás is.

 

A karcsúsító garnitúra azért nagyon praktikus, mert az övvel felcsatolva az elektródákat, nem korlátoz az otthoni tevékenységben. Így hatékonyan tudjuk felhasználni az időnket

 

Ajánlani tudjuk szülés után a hasfal regenerálására is. A rendszeres használata javítja a bőr állapotát,-a terhességi csíkokat nem tünteti el- de a bőr rugalmasabb, feszesebb lesz. A nagy lapelektródákat használhatjuk a hát, a derék izomzatának lazítására is. Az utóbbi évben egyre több azoknak a száma, akik rendszeresen használják a karcsúsító garnitúrát. Részben alakformálás céljából, részben a fogyókúra kiegészítőjeként.

 

Vannak olyan problémás alkatú emberek, akik nem lefogyni akarnak, hanem bizonyos testtájakról szeretnének néhány centimétert lefaragni. Akinek túl széles a csípője a felsőtestéhez képest, annak nem praktikus aktívan fogyókúráznia, mert nem azt a hatást fogja elérni, amit szeretne. Viszont ha a karcsúsító garnitúrával aktívan dolgozik a csípő, a comb és a has területén, kitartó munkával eléri az alakjának előnyös változását.

Nagyon fontos itt is az elért eredmény után a rendszeres karbantartás.

 

Kapható 2 és 4 elektródás változatban!

Karcsúsító garnitúra

Karcsúsító garnitúra

 Skin Magic 

Varázslatossá válik a bőrünk a "Skin Magic" elektro kozmetikai készlettel.

Az életkor előrehaladtával bőrünk megváltozik. Izmaink veszítenek feszességükből, bőrünk kollagén rétege veszít rugalmasságából. Bőrünk kiszárad, megjelennek a ráncok. Hogy ez mikor kezdődik, sok mindennek a függvénye. A dohányzó, sokat napozó, egyébként is száraz bőrtípusú embereknél a ráncok is hamarabb megjelennek. Használhatunk kitűnő kozmetikumokat, járhatunk kozmetikai kezelésekre. Ezek csökkentik a ráncosodást. Az igazi áttörés mégis az a felfedezés, hogy megfelelő mikro áramok segítségével a szervezet öngyógyító képessége serkenthető.

 

A Skin Magic elektromos masszírozó ceruzák a TENS készülékhez csatlakoztatva elektromos masszázst biztosítanak az arcbőrnek. Segítségével javíthatjuk a bőr vérkeringését. Hidratáló, ránctalanító krémeket tudunk elektromos masszázzsal intenzíven bejuttatni a bőrbe.

Fél, háromnegyed órás kezelés után úgy érezzük, hogy bőrünk élettel telt meg. Enyhén kipirosodik, simává, bársonyossá válik.

Praktikus két hónapig minden nap végezni a kezelést. Aztán hetente egy-egy alkalommal is elegendő a karbantartó kezelés. Hidratáló krém alkalmazásával az eredmény még hatásosabb. Praktikus az arcbőrt benedvesíteni. Erre felvinni vastagon a krémet. A masszírozó ceruzavégeket gyakran nedvesítsük be. Így még több vizet tudunk bevinni a bőrbe. A kezelés végén a kezünket nedvesítsük meg meleg vízzel. Simító mozdulatokkal masszírozzuk át az arcot. Ujjainkat többször nedvesítsük meg. 1-2 perces simogatás után a felesleges krémet töröljük le.

Skin Magic készlet

Skin Magic ábrák

  

 Bükfürdői gyógyhatású készítmények 

 Diasor a bükfürdői termékekről

 

A Thermál Natural Life termékekkel otthonában élvezheti az ásványi anyagokban gazdag bükfürdői gyógyvíz kedvező élettani hatásait. Ez a termékcsalád egy különleges test- és bőrápoló kollekció.

Az ásványi sók és nyomelemek segítenek ellazulni, oldják a feszültséget és lehetővé teszik, hogy a kitágult pórusokon keresztül felszívódjanak a termékek értékes összetevői, amelyek hatásosan tisztítják és kondicionálják a bőrt, miközben a sejtek ásványianyag-cseréjét segítik.

 

A Natur Fitness Liquid fürdőkészítmény egy háromfázisú (3 in 1) fürdőkúra, mely egyesíti a balneoterápia, az aromaterápia és a korszerű testápoló hatását.

 

A lábfürdősó tiszta növényi olajok, ásványi sók és természetes bőrápoló anyagok különleges kombinációja. Aktív relaxáló és fájdalom csillapító hatása van.

 

A Natur Fitness Creme biológiailag aktív nyomelemek formájában tartalmazza az antireumatikus hatású bükfürdői gyógyvíz ásványi anyagait. Görcsoldó, fájdalomcsillapító, frissítő hatású.

 

A tusfürdő (női és férfi) bükfürdői gyógyvizet, természetes növényi anyagokat és aromákat tartalmaz. Bőrét érezhetően bársonyossá teszi, és az megőrzi nedvességtartalmát.

 

Az Intim Care női higiéniás célokra kifejlesztett készítmény. Különleges összetételénél fogva használata a legjobb megoldás az érzékeny intim területek napi tisztántartásához és ápolásához. Fokozza a baktériumflóra természetes védelmi rendszerét, védelmet nyújt bizonyos fertőzések kialakulása ellen.

Bükfürdői gyógyhatású készítmények

 Vivega fűszersó 

A V I V E G A szabadalmazott, az OÉTI által törzskönyvezett és engedélyezett új magyar egészségvédő fűszersó. Alkalmazható asztali sóként és főzősóként. Felhasználása javasolt mindenkinek az egészség fenntartására és a fogyókúrás étrend kiegészítésére.

A V I V E G A csökkentett konyhasótartalmú készítmény, nátriumtartalma 17%. A termék konyhasó, kálium-klorid, kálium-citrát, szárított zöldségek és fűszerek: sárgarépa, pasztinák, zeller, vöröshagyma, petrezselyemlevél, fűszerpaprika, őrölt bors, fokhagyma, lestyánlevél, babérlevél, valamint kukorica-keményítő, cukor, magnézium-citrát és antioxidáns felhasználásával készült.

A táplálkozásban helytelenül kialakult 1:3 és 1:4 aránnyal szemben közel egyenlő mennyiségben tartalmaz káliumot és nátriumot.

 

A második leggyakoribb halálokként emlegetett szív- és érrendszeri betegségek közül kiemelkedik a nátriumérzékeny magas vérnyomás, amelynek egyik oka a túlzott konyhasófogyasztás. A Vivega használatával a betegség megelőzhető. A magas vérnyomást -- a csendes gyilkost -- mindenképpen kezelni kell, mert károsítja az agyat, szívet, vesét, ereket. Ha az erekben nő a nyomás, a szívnek nagyobb ellenállással szemben kell dolgoznia -- olyan ez, mintha állandóan futnánk.

A magas vérnyomás kezelésének a hatékonysága kb. 50%-ban a diétán múlik, nagyon nagy segítség a magas vérnyomás kezelésében a VIVEGA étrendi felhasználása. A nátrium káliummal együtt adva nem emeli a vérnyomást. A kálium adagolása hipertóniás (magas vérnyomásban szenvedő) betegek esetében csökkenti az agyi események vagy más érszövődmények kialakulását.

 

Magnéziumtartalma alkalmas a stresszhatások és szívritmuszavarok megelőzésére. A magnézium trombózis ellenes, a vérzsírokra gyakorolt kedvező hatásánál fogva véd az érelmeszesedés, atherosclerosis ellen, csakúgy, mint a V I V E G A kilenc növényi komponense, valamint C-vitamin-tartalma. A stroke, az agyi érkatasztrófák ugyanúgy megelőzhetők, mint a szívinfarktus.

A VIVEGA magnézium-citrátot is tartalmaz. Dr. Sellye János, a híres magyar származású professzor a magnéziumot stressz ellenes ásványnak nevezte. Kísérleti állatait meg tudta védeni különböző nagy stresszhatásoktól azáltal, hogy magnéziumot adott nekik. E védő hatású elem nélkül az állatok általában szívkárosodásban pusztultak el. Étrendi felhasználása során javul a közérzet, a teljesítőképesség és a stressztűrő képesség.

Ezen kívül a legújabb kutatások eredményei a Budapesti I. sz. Belgyógyászati Klinika közleménye alapján azt mutatják, hogy a magnézium trombózis-ellenes, a vérzsírokra gyakorolt kedvező hatásánál fogva véd az érelmeszesedés, atherosklerósis ellen.

 

Antioxidáns hatása miatt a koronária-szívbetegségek egyik veszélyeztető tényezőjének, az érelmeszesedésnek csökkenését eredményezi. A csökkentett nátriumtartalmú sókeverék leveszi a szívről a magas konyhasóbevitel által okozott terhet, kálium-, magnézium- és antioxidáns-tartalma miatt védi is a szívet. A kedvező élettani hatás emiatt hatványozódik, ezért a V I V E G A szívritmuszavar-ellenes és szívinfarktus-ellenes hatású.

A keringés, a szív munkájának javítása miatt és azáltal, hogy a konyhasóban levő nagy vízmegkötő képességű ion: a nátrium koncentrációja csökken a szövetközti térben, az ödémák, vízgyülemek lecsapolódnak, ennek következtében az arcon és szemhéjon "táska" formájában jelentkező vízgyülemek is megszűnnek.

Kifejezetten alkalmas a fogyókúrás étrend kiegészítésére, éppen a vízmegkötő képesség csökkenése miatt csökken a testsúly, ugyanakkor az ideális ionegyensúly beállítása miatt csökken a gyakran éhezés formájában jelentkező hiányérzet.

 

Az Amerikai Nemzeti Rákkutató Intézet megállapításai szerint az ernyősvirágzatú növények mint a sárgarépa, zeller, pasztinák számos olyan vegyületet tartalmaznak, amelyek közreműködnek a rák, és a szívbetegségek elleni küzdelemben. Ezeket a növényeket a V I V E G A tartalmazza. Aki szeretne hosszú ideig élni, ügyeljen arra, hogy az ernyősvirágzatú növények rendszeresen szerepeljenek az étrendjében. Ezek bőségesen tartalmaznak antioxidánsokat, bétakarotint, flavonidokat. Azoknak a körében, akik naponta szednek antioxidánsokat, a szívbetegség ritkábban fordul elő. A kutatók úgy vélik, hogy az antioxidánsok megakadályozzák a kis sűrűségű lipoproteinek (LDL), vagyis a "rossz" koleszterin oxidációját, amely elősegíti az atherosklerosis kifejlődését, az artériák megkeményedését.

Erick Block kutató a fokhagymában egy Aljoen-nek nevezett anyagot fedezett fel. Ez a természetes vegyület a kísérletek tanúsága szerint hígan folyó állapotban tartja a vért és meggátolja a vérrögök képződését. A V I V E G A ezen összetevője, szintén véd a szívinfarktus és szélütés ellen.

Az egészségvédő fűszersó felhasználása és ízhatása megegyezik a konyhasóéval.

 

A feltaláló -- dr. Gyarmathyné Nemes Erzsébet gyógyszerész -- csökkentett nátrium tartalmú sókeverékét, számos nemzetközi díjjal jutalmazták: többek között a Genfben megrendezett feltalálók nemzetközi kiállításán 2001. április 04-én bronzéremmel tüntették ki.

 

 

Tárolás: sötét, száraz helyen, szobahőmérsékleten, levegőtől elzártan.

OÉTI-engedély száma: 1470/D

 

Vivega fűszersó

 

 

                                   Vissza a lap tetejére