Egzisztencia-Lakástámogatási Program

 

Mindannyian tudjuk, bizonyára ti is tapasztaltátok, hogy napjainkban az alacsony banki kamatok ellenére sem könnyű lakáshoz jutni, egyre nehezebb a felsőoktatást követő „elindulást” finanszírozni, vagy ha külföldön – akár „csak” Európában – szeretnéd folytatni tanulmányaidat, komoly anyagi nehézségek elé állítod magad és egész családodat.

Minél előbb szeretnél önálló életet kezdeni, elköltözni a szüleidtől vagy az albérletből, másik településen munkát vállalni, családot alapítani, egyszerűen csak a saját életedet élni?

 

A megoldás kulcsa a kezedben van!

 

A 2001/2002. tanévtől kezdődően az Oktatási Minisztérium, mint alapító, a Diákhitel Központ Rt.-n keresztül, a magyarországi bankokkal közösen lehetőséget biztosít a felsőoktatásban tanuló diákoknak hallgatói hitelek igénybevételére.

A diákhitelhez igazodva 2003. októberétől elindítottuk   Programunkat, a kedvező kamatozású diák- és lakáshitelekre épülő egzisztencia programot, amely a tanulmányok befejezését követően, többek között akár gyors lakáshoz jutási lehetőséget is biztosít a benne résztvevők számára.

 

Nézzük meg közelebbről:

 

A bank és a biztosítótársaság együttműködése keretében a bank lakás- és egyéb célú ingatlanfedezetes hitellehetőséget kínál, mely esetben az életbiztosítás a tőkefelhalmozás eszköze, illetve a majdani hitelbírálat során a megbízhatóság záloga lehet.

 

Ennek értelmében  a diákhitelt felhasználva megköthető biztosítás 5.000.000. Ft-os biztosítási összeget érhet el, amelynek a tanulmányi idő és azt követően a munkavállalás idején történő fizetésével komoly hátteret biztosíthatsz magadnak „önálló életed” megkezdéséhez: egy 20 éves hallgató például 25 évesen hitelfelvétel segítségével saját lakásában lakhat és 45 éves korára egy tehermentes ingatlan tulajdonosa lehet.

 

Részletes információért kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal:

          

Támogatóink:   AEGON Magyarország Általános Biztosító Rt.

                                   HÖOK – Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája

                                   OGYIP – Országos Gyermek és Ifjúsági Parlament