Mint nevünk is mutatja, elsősorban az idegen nyelvekkel kapcsolatban felmerülő problémák megoldására szakosodtunk.

Évek óta jelen vagyunk a nyelvoktatási piacon. A fő profilunkba tartozó spanyol, görög, német és angol nyelv mellett foglalkozunk francia, olasz, arab, de más nyelvek oktatásával is. Tanári gárdánkat magyar és idegen anyanyelvű, gyakorlattal rendelkező tanárok alkotják. A lakossági oktatásban nagy szerepet vállalunk, elsősorban a külső kerületekben, a helyi oktatás iránt felmerült igények kielégítésére. Kőbánya-Kispesten, a Károlyi Mihály Gimnázium épületében 150 tanuló feletti létszámmal működik a NYELVCENTRUM Kispesti Nyelviskola. A X. , XVIII. és XIX. kerületen kívül oktatásunk lefedi a teljes XVII. és a XVI. kerület egy részét is. Ezen a területen a NYELVCENTRUM Keresztúri Nyelviskola üzemel a Balassi Bálint Gimnázium épületében több mint 100 hallgatóval. Mindkét iskolánk közel 60 %-os visszairatkozási arányára joggal büszkék vagyunk. Jól bevált, a minőségre ügyelő oktatási politikánk lehetővé teszi, hogy partnereink igényeinek eleget tudjunk tenni.

Cégeknél is vállalunk:
  ß  Kiscsoportos vagy egyéni, elsősorban angol, német, spanyol, görög, de francia, arab,  olasz és más  nyelvek oktatását is minden szinten - kezdőtől a felsőfokig. Tapasztalattal rendelkezünk a nyelvvizsgára felkészítés, és a speciális témák tanításában is. Így többek között az irodai, levelezési, tárgyalási, (kül)kereskedelmi, műszaki vagy akárcsak az egyszerű társalgási szaknyelv oktatásában.

Ezen tanfolyamaink közül kiemelném a Magyar Iparszövetség Oktatási Központjánál, ezen belül a Rossmann Magyarország Kft-nél és  a Messer Hungarogáznál   alvállalkozóként, saját szervezésben a Boston Consulting Groupnál, a Ferry Contact Kft-nél, a Szent István Kórházban korábban végzett, illetve jelenleg is folyó kihelyezett oktatásunkat.

  ß Vállaljuk német, angol, francia, olasz, arab, orosz szövegek (szakszövegek) fordítását rövid határidőre is. Faxkészülékünk állandó üzemkész állapotban várja megrendelőink anyagait, de szükség esetén akár nyomdakész kivitelben vagy háztól-házig szolgáltatással is vállaljuk a kivitelezést.

Cégünk eddigi fordítási munkái közt megemlítenénk  tankönyvkiadóknak fordított katalógusokat, cégek mindennapi levelezését, nyomdakész gépkönyvek, orvosi műszerek leírását, továbbá állatkereskedések zoológiai útmutatóit.

  ß  További szolgáltatásaink közé tartozik a tolmácsolás, idegen nyelvű vendégkíséret, autós városnézés, programszervezés, hostess-szolgálat.