MAGNETOTHERAPY™ jogi nyilatkozat

Elérhetőségeink
Állunk szíves rendelkezésére.

Mobil : +36 20 254 6084
Email: magnetotherapy@t-online.hu
Skype: magneto-therapyRészletes információ
Telefon, E-mail, Skype.

Hétfő - Péntek:              8:00 - 16:00
Szombat - Vasárnap:            -Kövessen minket
Ossza meg ismerőseivel.

 


photo
Boros István
Mágnesterápia-MAGNETOTHERAPY
Város: Polgárdi, Fejér megye
E-mail: istvan.boros@t-online.hu
Web: www.magneto-therapy.co.cc


Mágnesterápia-MAGNETOTHERAPY
Ország: Hungary
Megye: Fejér
Város: Székesfehérvár, Budai út
Mobil: +36 20 254 6084
Web: http://magneto-therapy.co.cc

Újdonság: Bemutatjuk az új mágnesterápia készülékünket, DIGITAL MAGNETOTHERAPY SWEEP SYSTEM

MAGNETOTHERAPY™ jogi nyilatkozat
Környezetszennyezés és mellékhatásmentes terápia!

Ezt a WWW Site-ot ("internet oldalak") a MAGNETOTHERAPY™ üzemelteti, székhelyének a címe 8154 Polgárdi Somlyói út 7/2).

1. Szellemi tulajdon A honlap teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a felhasználói jogokkal kizárólag a MAGNETOTHERAPY™ rendelkezik. Tilos ezen anyagokról másolatot készíteni és sokszorosítani, kivéve azoknak az on-line megtekintéshez szükséges mennyiségét. Személyes használatra azonban megengedett teljes internet oldalak kinyomtatása.

2. Az internet oldalakra mutató link elhelyezése Bármilyen, az internet oldalakra mutató link közvetlenül a MAGNETOTHERAPY™ honlapjának nyitóoldalára (www.magnesterapia.co.cc) mutasson, a belső oldalakra mutató ún. "mélylink" tilos.

3. Az információk megbízhatósága Az információk a MAGNETOTHERAPY™ partnerei részére készültek. A MAGNETOTHERAPY™ minden ésszerű lépést megtesz annak érdekében, hogy az internet oldalak tartalma pontos és naprakész legyen. A MAGNETOTHERAPY™ fenntartja a jogot az információk megváltoztatására, előzetes figyelmeztetés nélkül. A honlapon található információkat mindenki saját kockázatára használhatja fel, a felhasználásból eredő esetleges károkért az MAGNETOTHERAPY™ semmiféle felelősség nem terheli.

4. Adatvédelem Az MAGNETOTHERAPY™ minden, az internet oldalakra látogató egyén ("felhasználó") személyes jogait tiszteletben tartja. Jelen 4. bekezdés vázolja a MAGNETOTHERAPY™ által begyűjtött és tárolt információkat, valamint azok felhasználását. Személyes adatok A MAGNETOTHERAPY™ a felhasználókkal kapcsolatban nem gyűjt személyre szóló információkat (azaz név, cím, telefonszám, vagy e-mail cím, "Személyes adatok"), hacsak a felhasználók az adataikat önszántukból meg nem adják. Ha nem szeretné, hogy Személyes adatait rögzítsük, kérjük, ne adja meg azokat. Ha Személyes adatait már megadta, és szeretné, hogy nyilvántartásunkból töröljük, kérjük, a 4. bekezdés végén megjelölt módok egyikén vegye fel velünk a kapcsolatot. Mindent megteszünk, hogy az Önre vonatkozó információkat nyilvántartásunkból mielőbb töröljük. Amennyiben a MAGNETOTHERAPY™ számára megadja Személyes adatait, ezeket a MAGNETOTHERAPY™ jelenleg és a jövőben marketing, piackutatás, adatok nyomon követése és kapcsolattartás céljából tárolja. A MAGNETOTHERAPY™ ezeket az információkat a fenti célokból partnereivel, a MAGNETOTHERAPY™ nevében a fenti célból eljáró egyéb szervezetekkel megoszthatja. Automatikusan begyűjtött nem személyre szóló információk Bizonyos esetekben nem személyre szóló információkat is gyűjthetünk a felhasználókkal kapcsolatban. Ilyen típusú információk lehetnek többek között a használt internetes böngészõ típusa, a használt számítógépes operációs rendszer típusa és a website domain neve, ahonnan internet oldalunkra vagy hirdetésünkre lépett. A felhasználók merevlemezére automatikusan helyezhető információk Amikor Ön az internet oldalakat megtekinti, nem tárolunk információkat "Cookie" a számítógépén. Kapcsolattartás Amennyiben Ön Személyes adatait az internet oldalakon megadta, és szeretné, hogy ezeket az információkat nyilvántartásunkból töröljük, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a Webszerkesztő e-mail címén: istvan.boros@t-online.hu, vagy hívja mobil telefonszámunkat:+36 20 254 6084, vagy írjon a következő címre: 8154 Polgárdi, Somlyói út 7/2. Mindent megteszünk, hogy ezeket az információkat meglévő fájljainkból mielőbb töröljük.

5. Irányadó törvények Ezeket az internet oldalakat a hatályos magyar jogszabályok alapján hoztuk létre és ezek alapján üzemeltetjük. Az internet oldalakra vonatkozó vitás kérdések esetén a vonatkozó magyar hatályos jogszabályok rendelkezései irányadók, esetleges peres eljárás esetében a magyar Polgári Törvénykönyv szabályai irányadók és a magyar Biróságok jogosultak eljárni.

A honlap információi csak az oldal tulajdonosának engedélyével felhasználhatók. Minden jog fenntartva Gyüling és Boros