pictureÜdvözöljük az oldalunkonMágnesterápia MAGNETOTHERAPY
Boros István, Okt 4.
Mágnesterápia felsőfokon.
A mágnesterápia nem gyermekjáték, válasza a 30 év tapasztalatát!

icon
icon

Környezetszennyezés és mellékhatásmentes terápia!

A jövő gyógyászata!

Elérhetőségeink
Állunk szíves rendelkezésére.

Mobil: +36 20 254 6084
Email: magnetotherapy@t-online.hu
Skype: magneto-therapy

Részletes információ
Telefon, E-mail, Skype.

Hétfő - Péntek:              8:00 - 16:00
Szombat - Vasárnap:            -Kövessen minket
Ossza meg ismerőseivel.

 

Újdonság: Bemutatjuk az új mágnesterápia készülékünket, DIGITAL MAGNETOTHERAPY SWEEP SYSTEM

1982-óta fejlesztünk, gyártunk mágnesterápia eszközöket. MAGNETOTHERAPY™ néven ismert a termékcsaládunk.

Van különbség a mágneses mezők kezelések között?
Környezetszennyezés és mellékhatásmentes terápia!

A mágneses mező egyenlő a mágneses mezővel?

NEM! Vannak különbségek!

A különbségek lehetnek ugyanúgy műszaki, mint biológiai eredetűek. Léteznek statikus és dinamikus mágneses mezők. A statikus mágneses mezős (mágnes) kezelést az egészségügyben mágnes kezelésként írják le. A dinamikus mágneses mezővel való kezelés mágneses mezős kezelésként ismert. A dinamikus mágneses mező eszköztechnológiájában további műszaki jellemzők lényegesek. Ide tartoznak:

              1. frekvenciamoduláció (Hz) = jelimpulzusok ismétlődési foka

              2. jelimpulzusok szünetei

              3. Jelkarakterisztika (sinus/derékszög/fűrészfog…)

              4. a mágneses áramlásürüség (régi egység Gauss / új egység Tesla, 1 Gauss = 100 mikro Tesla)

              5. alkalmazáskori mezőkarakterek

A honlap információi csak az oldal tulajdonosának engedélyével felhasználhatók. Minden jog fenntartva Gyüling és BorosMiben állnak a különbségek?
Környezetszennyezés és mellékhatásmentes terápia!

30 éves múltunkkal elértük, hogy a MAGNETOTHERAPY mágnetserápia rendszerben minden biológiai jellemzőt figyelemben vegyünk és ezzel olyan rendszer jött létre, amelyet összességében konkurencia mentesen állítunk elő. Biofiziai értelemben a MAGNETOTHERAPY a valóság minden területén elismerésre talált.

A honlap információi csak az oldal tulajdonosának engedélyével felhasználhatók. Minden jog fenntartva Gyüling és BorosPár mondat a mágneses tér jótékony tulajdonságairól
Környezetszennyezés és mellékhatásmentes terápia!

Az anyag szerkezetének kutatása eljutott a molekuláris alkotórészekhez, amelyek például elektronikus funkciókat is végeznek és szerves anyagot használnak fel. Úgy tűnik, az anyag élő állapotot az élő anyag „atomja” a sejtek szervezettsége határozza meg. Az informatikában a sejtszervezésű számítógépek lettek a jövő mintái. Ekkor irányult az érdeklődésünk a sejtekből felépített információs rendszerre. Felmerült bennünk a kérdés, hogy egy ilyen fejlet sejtrendszer mint pl. az élő test, mint rendszer mindenkori állapotát fizikai beavatkozás és egyéb káros hatás nélkül hogyan lehetne befolyásolni. A tanulmányaink során erre legalkalmasabbnak mutatkozott a mágneses tér. Előzőekben azt hitték, hogy a bioszférában jelenlévő elektromágneses terek semmiképpen sem hatnak az élő szervezetre, mivel a jelenleg használt mikrohullámú sávtól az infrafrekvenciáig terjedő spektrumban az energiakvatumok sokkal kisebbek a molekulák közepes energiájánál, ezért itt energetikai hatásról nem beszélhetünk. Ezzel ellentétben a biológusok a MAGNETOTHERAPY (mágnesterápia) készülék mágnesterétől több nagyságrenddel gyengébb jelek esetén is megfigyeltek reakciókat! Ebből arra lehet következtetni, hogy az élő szervezet és elektromágneses tér közötti kölcsönhatás elsősorban nem energetikai, hanem információs hatású. A változó mágneses tér hatására a szervezet átlagosan két perc múlva reagál, ami thermográfiásan mérhető. Általában a következő hatások figyelhetők meg:

              1. A kapilláris véráramlás gyorsulása

              2. A véredények aktív kitágulása

              3. A parciális oxigén nyomás emelkedése.

Másik igen fontos eredmény, hogy a változó mágneses tér a szimpatikus tónust csökkenti. A berendezéssel nyert eddigi eredmények alapján a készülék fejlesztése folyamatosan történik. Ezzel szeretnénk elérni az eddigi átlagos 70%-os hatásosság további növelését.

A honlap információi csak az oldal tulajdonosának engedélyével felhasználhatók. Minden jog fenntartva Gyüling és BorosÚj műszaki feltételek a programválasztásnál is
Környezetszennyezés és mellékhatásmentes terápia!

A modern mikroprocesszorok technikája lehetővé teszi pl. A MAGNETOTHERAPY, mágnesterápia rendszereknél, hogy a mágneses mezőt magas komplex igényekkel építsük ki és ennek megfelelő speciális kezelésekre alkalmazzuk. Az új mágneses mező generáció az eddig hangsúlyozott hatásmódokból indul ki és jut el a mágneses mezős kezelési rendszerekhez. Ezzel a technikával először 1982-ben kezdtünk el foglalkozni. A fejlődés során az EEG-vizsgálatokban azon frekvenciát kutattuk és pontosan vizsgáltuk, amelyben az emberi vezérlőközpont – az agy – jelentős parancsokat küld ki a test rendszerének. Ezt a speciális frekvenciamintát a következőkben az előállításnál gyenge intenzitású mágneses mezőnél használjuk, hogy pozitív – testsajátos – impulzusokat szimuláljuk. Ebből eredőben a MAGNETOTHERPY, mágnesterápia az ingerlésnél a biológiai jellemzőkre meghatározó értéket fektetünk, ami jelentősen befolyásolja testünk működését.

A honlap információi csak az oldal tulajdonosának engedélyével felhasználhatók. Minden jog fenntartva Gyüling és BorosA mágneses tér és a mágnesterápia
Környezetszennyezés és mellékhatásmentes terápia!

A föld mágneses tere az élővilág állandó kísérője volt, annak kialakulásában és napjainkban is mindenütt jelen van. Néhány évvel ezelőtt bizonyították be, hogy a földi mágneses tér változása az evolúció szükségszerű velejárója. Már régen sejtették, hogy a mágneses tér hatást gyakorol a biológiai rendszerekre, de annak gyógyító tulajdonsága csak az elmúlt évtizedekben vált ismertté. Kiderült, hogy nem elsősorban a statikus mágneses tér, hanem annak állandó változása fontos és alkalmas az emberi és állati organizmusok gyógyítására. A mágneses tér az egész élő szervezeten szinte akadálytalanul hatol át, és a sejteken belüli ionforgalmat befolyásolja az indukált elektromos tér eredményeként. Az ehhez szükséges mágneses teret egy tekerccsel, Gyülingkarika az ún. kezelőtekerccsel állítjuk elő. Az így kialakított tekercs belsejében az áram hatására mágneses tér keletkezik, amit az ún . erővonalakkal szemléltetünk. Utóbbiak tulajdonképpen a mágneses térbe helyezett iránytűre gyakorolt erőhatást jelentik, mert az említett iránytű a jelzett irányba áll be. Ezeket az erővonalakat másképp indukcióvonalaknak is nevezzük, és minél sűrűbbek egy adott keresztmetszetben, annál nagyobb az illető helyen az indukció.

A honlap információi csak az oldal tulajdonosának engedélyével felhasználhatók. Minden jog fenntartva Gyüling és BorosA MAGNETOTHERAPY mágnesterápia biológiai hatásai
Környezetszennyezés és mellékhatásmentes terápia!

A korábban alkalmazott elektromos fizikoterápiás berendezések gyógyító hatásukat elsősorban hőhatásuk révén fejtik ki. Ezzel ellentétben a Gyüling mágneses tér nem melegíti fel a szöveteket, veszteség és mellékhatás nélkül áthalad az organizmus minden részén, még a csontokon is. Mivel felmelegedést (ún. roncsoló hő) nem okoz, ezért alkalmazható fém és műanyag implantátumok esetén is. A gyógyító hatás elsősorban a frekvenciától (meredekség) függ, de az indukció és a kezelési idő megválasztása is nagyon fontos. A MAGNETOTHERAPY mágnesterápia fizikai és kémiai (biológiai) változásokat hoz létre a sejtekben. Végül a sejtek szintjén jelentkező hatás ketetős, mágneses és elektromos formában jelentkezik. A MAGNETOTHERAPY típusú készülék kétlépcsős indukciócsomag létrehozásával biztosítja a nagyobb hatékonyságú kettős vezérlő hatást. Ennek következménye, hogy a sejtmembrán áteresztőképessége megnő, a sejtfal és a sejt belseje között ionvándorlás indul meg, a Na és K+ionok kicserélődnek és ezáltal a potenciálkülönbségek kiegyenlítődnek. Javul a sejtek oxigénellátottsága, növekszik a fermentációs aktivitás is. A kapillárisok kitágulnak, és a vérerek átbocsátóképessége nő, ebből adódik a szövetek felmelegedése, ami elsősorban a beteg területen érzékelhető. Ez utóbbi termográfiás vizsgálattal is kimutatható. A betegségek egy részét a szövetek oxigénhiánya váltja ki. Így a keringési elégtelenségek, szklerotikus elváltozások, továbbá a máj és a vese lecsökkent detoxikáló képessége ugyancsak az oxigénellátottság függvényei. Napjainkban az oxigénhiány nemcsak az öregedő szervezetekre jellemző, a mozgásszegény állapotok, a különböző stresszhatások, és a környezetszennyezés a fiatalabb szervezetekben is oxigén hiányállapotot teremtenek. A MAGNETOTHERAPY típusú készülék által előállított komplex pulzáló mágneses térnek további következménye, hogy a perifériás mozgató idegek ingervezetése reaktiválható. Ennek egyik következménye a szklerózis multiplexbe szenvedők bizonyos tüneteinek rövidebb-hosszabb ideig történő javulása is. Az ionvándorlás felgyorsulása miatt csökken az ödémakészség, a salakanyagok gyorsabban választódnak ki, a gyulladásos folyamat és a vele járó fájdalom is csökken. A felszívódás fokozódása és a regeneráció gyorsulása a csontok kalluszképződését is serkenti.

A honlap információi csak az oldal tulajdonosának engedélyével felhasználhatók. Minden jog fenntartva Gyüling és Boros