RISZI DSE Mászófala Szolnok Új


A tartalomhoz

A szolnoki SZOLGSZI Ruhaipari Tagintézményének Diáksport Egyesületében működő Hegymászó és Turisztikai Szakosztály honlapja
anno: 1990.

Nemrég történt


Nyári sziklamászó tábor
CsobánkaAktuális információk:

RISZI KUPA
2017. február 25.

eredmények

Versenyek

1992-től, a fal megépülésétől 1999-ig, majd 2010-től újra minden évben szervezünk országos versenyt, illetve sportolóink részt vesznek más egyesületek által szervezett versenyeken.

Sziklamászás itthon

A hazai mászóiskolák közül a csapat megfordult az Oszolyon, a mátrai Csókakőn és Báránykőn, Dédesen, Tardosbányán, a gerecsei Öregkőnél, a zempléni Sólyomkőn.

Falmászás

A csapatot a mászófalhoz kötődő heti rendszeres edzések, közös sportolások hozták össze, és tartják egyben. Több aktív tag mellett sokan csak időnként kapcsolódnak be a közös sportolásba. A mászófalnál minden érdeklődőt szeretettel várunk, hogy kipróbálhassa erejét, ügyességét és bátorságát.

Sziklamászás külföldön

Az utóbbi években egyre többen kapnak kedvet határainkon túli sziklamászóhelyek, mászóiskolák felkeresésére. A többkötélhosszas utak igazi kihívást jelentenek mindenki számára. A legkedveltebb helyek: Split, Hollental, Hohewand. Az "öregek" közül többen is jártak a szászsvájci homokköveken, Erdélyben, a szádelői völgyben is.

Hegymászás télen és nyáron

A magashegységekben számos izgalmas terep található azok számára, akik extrém körülmények között is ki szertnék próbálni erejüket, kitartásukat, felkészültségüket. Ahol jártunk: Alpok, Magas-Tátra, Kárpátok, Dolomitok, Júliai Alpok, Déli-Alpok, Sziklás-Hegység, Himalája, Pamír.

Együttműködő partnereink:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe