<%@ Language=Inherit from Web site %> Jellinek Táncstudió

 

Links

TÁNCÉLET
 

 Jelenlegi foglalkozás: heti négy napon tartunk órákat, kezdő, középhaladó és haladó szinteken. Az órák anyaga: klasszikus balett, spicc valamint jazz.

ÚJ TANFOLYAM!

"kettő+egy éves" tanfolyam:
Gyakorlati tantárgyak: klasszikus balett, Graham, Limón technika valamint kortárs technikák: etno, magyar ill. dél-amerikai, keleti táncok alapjai, színészi mesterség.
Elméleti tantárgyak: zeneelméleti alapismeretek, tánctörténet. Ismerkedés régebbi és újabb táncművekkel, videofilmek, DVD-k segítségével. Az egyes órákról készült  videók közös kiértékelése.
Az órák előzetes terveink  szerint hétfőn és szerdán 18-órától, illetve a hétvégén hosszabb óraszámban, pénteken vagy szombaton a kora délutáni órákban.
A harmadik évben, a korábban elkezdett tanulmányok mellett, hosszabb koreográfiák tanulása, majd ezeknek nyilvános, színpadi előadása. Az általunk nyújtott képzés diplomát vagy egyéb  végzettséget nem ad, ezzel szemben segítséget kívánunk adni hivatásos táncos működési engedély megszerzéséhez, valamint lehetőséget a Jellinek Táncstúdió együttesében, illetve más színpadi táncos karrier elindításában.
Jelentkezni telefonon és e-mailben lehet.
A jelentkezőknek a  felvételi pontos időpontjáról értesítést küldünk. Felvételinél előnyben vannak azok akik valamilyen táncos előképzésben részesültek, azonban lehetőséget szeretnénk adni azoknak akik most előképzettség nélkül is a táncot, a tánctanulást akár hobby szinten is de fontosnak tartják és elhivatottságot éreznek a tánc iránt. Üdvözlettel:
Jellinek Gaál György

BOTÁR KATALIN
táncpedagógus
JELLINEK GAÁL GYÖRGY balettmester/koreográfus

Telefon: 06/30/2099-412,  (1)339-76-43, 06/30/476-4391
e-mail: jellinekgyorgy@t-online.hu
 

 
photo, video,
web design:
©kovacsegri 2006

this site is best viewed with IE7, at 1024x768
 

all righhts reseved!
©kovacsegri 2007