tintapatronok, utántöltő kittek az INK-MATE-től !

főoldal l termékeink l toner aloldal l plotter l árjegyzékek l kompatibilitási táblázat l használati útmutatók l szállítási feltételek l megrendelés l webáruházunk l csomagküldő üzletünk l minőség és garancia l szaktanács kérés l viszonteladás l elérhetőségeink

Az IMEXIS kft., a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal által C/002 692. számon
nyilvántartásba vett, hivatalos internetes kereskedelmi (csomagküldő kereskedői) vállalkozás !

INK-MATE nyomtatókellék kiskereskedelmi- és csomagküldő szaküzlet nyílt Szegeden !

Cégünk 1999 óta foglalkozik az INK-MATE digitális nyomtatókellékek (tintapatron, utántöltőkitt, palackozott nyomtatótinta, tonerpor, valamint toner felújítási anyagok) kizárólagos magyarországi forgalmazásával. Vásárlóközönségünk kívánsága volt, hogy -a nagykereskereskedelmi tevékenységünk mellett - biztosítsunk annak lehetőségét, hogy termékeinket az egyéni felhasználóink kis tételben, közvetlenül tőlünk is megvásárolhassák.
Ezért nyitottuk meg 2004-ben, Szegeden, az INK-MATE nyomtatókellék kiskereskedelmi üzletünket, ahol az INK-MATE felhasználók a legkedvezőbb listaárainkon vásárolhatják meg termékeinket, az egyéb rárakódó költségektől mentesen.
Az üzlet megközelíthetősége:
Az üzlet Szeged Ény.-i elővárosában Szeged-Kiskundorozsmán található. Megközelíthető Budapest felől a régi E5-ösről a Kettőshatári úton lehajtva, vagy a METRO, CORA, PRAKTIKER után jobbra fordulva. Szeged felöl a Kossuth L. sugárúton és a Dorozsmai úton keresztül. Szeged felöl helyi tömegközlekedéssel is elérhető üzletünk a 75Y és 35Y buszokkal. Megközelíthető még, a Kiskunhalas ill. Kiskunmajsa felöl bevezető autóutakon.
Klikeljen a térképre és nagyítsa fel !

A klikk után áttekintő térkép nyílik fel, amely még tovább nagyítható, akár utcanév részletességig. (letöltés: kb.1 Mb !)
Az INK-MATE szaküzletünk címe:
6791 Szeged-Kiskundorozsma Negyvennyolcas u. 16.
Villámgyors csomagküldő értékesítés az ország egész területén:

Az INK-MATE termékeket csomagküldő értékesítéssel az ország bármely pontjáról megrendelheti. A tárgynapi megrendeléseket az esetek 95%-ában Budapesten már másnap délelőtt kézhezveheti, vidéken pedig legkésőbb 1-2 napon belül. Erről részletesen a szállítási feltételek menüpontban tájékozódhat.
A megrendeléshez nyitvatartási időben csak egyszerűen diktálja be szóban a szükséges adatokat a lenti telefonelérhetőségek bármelyikén, vagy indítson innen egy online megrendelőlapot ! ***megrendelés***
(Ha éppen üzletünk nem lenne elérhető, a központi irodánkban is veszünk fel megrendelést a főmenűben feltűntetett elérhetőségeinken.)

Nyitvatartási idő: Az üzlet telefon, mail elérhetőségei:
hétfő:
12.00 - 16.00
kedd:
12.00 - 16.00
szerda:
12.00 - 16.00
csütörtök:
12.00 - 16.00
péntek:
12.00 - 16.00
szombat:
szünnap
vasárnap:
szünnap

mobil telefon: (20) 361-9670
VOIP telefon: 06-21-200-1491 (Ephone)
olcsón hívható bármely vezetékes vagy mobil telefonról is !
Skype: inkmate.uzlet
vagy csak klikkeljen ide és máris beszélhet !
email: ink-mate@t-online.hu
ld: még a főmenűben feltűntetett központi elérhetőségeinket is !

Ha olcsón szeretne hozzánk telefonálni, hívjon a VOIP telefonunkon !
Bármely vezetékes telefonról olcsón és egyszerűen felhívhatja üzletünk VOIP telefonját is, és Önnek csak a legkedvezőbb helyi tarifát kell fizetnie !
Ennek tájékoztató díja, kedvezményes időszakban: btto 4,40 - 5.90 Ft/perc, csúcsidőben: btto 6,60-8,00 Ft/perc.
Csak tárcsázza a
06-21-200-1491 telefonszámot és máris olcsón beszélhet üzletünkkel !
A hívás lehetséges mobilról is, csak itt a percdíj kb. ugyanannyi, mint a "hagyományos" mobil-vezetékes hívás esetén. Természetesen, egy másik Neophone VOIP telefonról történő (hálózaton belüli) hívás teljesen ingyenes ! (...De ezt a VOIP telefon használók úgyis tudják ! :-))

főoldal l termékeink l toner aloldal l plotter l árjegyzékek l kompatibilitási táblázat l használati útmutatók l szállítási feltételek l megrendelés l webáruházunk l csomagküldő üzletünk l minőség és garancia l szaktanács kérés l viszonteladás l elérhetőségeink

websas.hu