tintapatronok, utántöltő kittek az INK-MATE-től !

főoldal l termékeink l toner aloldal l plotter l árjegyzékek l kompatibilitási táblázat l használati útmutatók l szállítási feltételek l megrendelés l webáruházunk l csomagküldő üzletünk l minőség és garancia l szaktanács kérés l viszonteladás l elérhetőségeink

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK
utolsó módosítás: 2005 május 01.

Az IMEXIS kft., a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal által C/002 692. számon
nyilvántartásba vett, hivatalos internetes kereskedelmi (csomagküldő kereskedői) vállalkozás !

1. A megrendelés módja:
  A cégünk által forgalmazott áruk kiskereskedelmi megrendelése történhet: faxon, e-mailben, on-line adatlap küldése útján, webáruházunkban kosárba helyezéssel, vagy telefonon a rendelés bediktálása útján.
 2.  A rendelés visszaigazolása:
  A rendeléseket minden esetben visszaigazoljuk. A faxon küldött megrendelést fax- vagy email útján, az e-mail rendelést és az online adatlapot e-mailben, a telefonon tett megrendeléseket pedig szóban igazoljuk vissza. A webáruház megrendeléseinek visszaigazolását a rendelés teljesítésének on-line követhetősége helyettesíti.
 3. Az áru eljuttatása:
  Amennyiben erre más megállapodás nem történt, az áru eljuttatása minden esetben csomagküldés útján, a megrendelő címére postai utánvéttel történő kiszállítással történik. Az áru eljuttatásáért külön szállítási díjat számítunk fel, amely költség a számlába külön tételként beállításra kerül.
A csomag tartalmazza a megrendelt árut, a számla egy példányát, valamint a szükséges használati útmutatókat.
4. Szállítási díjak:
  Az érvényes szállítási költségeinket az alábbi táblázat tartalmazza. A csomagolás díját a termékek árai tartalmazzák, azokért külön csomagolási díjat nem számítunk fel.
 
Utánvétes postaköltségek, a 2005 jan. 1-től érvényes postai díjszabás alapján:
kategória
súly
értékhatár
btto szállítási költség
1.
0-500 gr
0-3.000
950
2.
0-750 gr
3.000-6.000
1.100
3.
0-5 kg
6.000-10.000
1.440
4.
0-5 kg
10.000-20.000
1.720
5. 0-5 kg 20.000-30.000
1.820
6.
0-5 kg
30.000-40.000
1.950
Az értékhatár = a vásárlás értéke + szállítási költség !
A fentiektol eltéro esetekre, bármely elérhetoségünkön szivesen adunk felvilágosítást !
5. Szállítási határidők:
 

Cégünk vállalja, hogy (szombat kivételével) bármely munkanapon 15.00-ig feladott megrendelést még aznap útnak indítja a Megrendelő részére. Kivételt képeznek ez alól az olyan áruk, amelyeknél a hosszabb szállítási határidőt ajánlatunkban, vagy visszaigazolásunkban eleve kikötöttük.
Az áru tényleges átadásáig szükséges idő területenként eltérő. A jelenlegi gyakorlat szerint, az átadási határidők a következők:
Budapesten és a közeli pest megyei településeken: az esetek 80%-ában, a megrendelést követő másnap délelőtti munkanapon.
Vidéken,
az ország többi településén és egyéb esetekben: legkésőbb a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül.

6. Fizetési mód:
  Amennyiben erre más megállapodás nem történt, fizetési mód mód minden esetben postai utánvét. A megrendelt áru vételárát és a szállítási költséget együttesen, az átvétel helyszínén, a kézbesítés alkalmával kell kifizetni.
7. Szavatosság, garancia:
 

Az INK-MATE termékek esetében a patronokra 2 év, az utántöltő kittekre 3 év szavatosságot vállalunk, mely idő alatt díjtalan cseregaranciánk, vagy pénzvisszafizetési garanciánk érvényes. A forgalmazási hálózatunkban érvényes garanciális feltételekről részletesen a főmenüben tájékozódhat.

Ez az általános garancia vállalás a cégünktől, mint kizárólagos márkaképviselettől történt közvetlen kiskereskedelmi beszerzések esetében, még egy speciális megelégedettségi garanciánkkal egészül ki:
Amennyiben termékünk minőségével bármely okból nem lenne megelégedve, ezt egyszerűen csak tudatnia kell velünk, és mi kívánsága szerint, saját költségünkön kicseréljük a vásárolt terméket, vagy visszatérítjük a termék vételárát és a szállítási költséget. Az általános gyakorlattal szemben, ebben a speciális esetben még az áru visszaküldésétől is eltekintünk !

8. A vásárlástól való elállás joga:
 

A vásárlót a vásárlástól számított 8 napig megilleti a vásárlástól való elállás joga a vonatkozó jogszabály (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet) szerint.
Amennyiben a vásárló a nálunk vásárolt árut, a vásárlástól számított 8 napon belül, sértetlen állapotban, saját költségén, hozzánk visszaküldi, úgy az áru kézhezvétele után, visszatérítjük részére a számlán feltűntetett vételárat és a szállítási költséget.

főoldal l termékeink l toner aloldal l plotter l árjegyzékek l kompatibilitási táblázat l használati útmutatók l szállítási feltételek l megrendelés l webáruházunk l csomagküldő üzletünk l minőség és garancia l szaktanács kérés l viszonteladás l elérhetőségeink

websas.hu