tintapatronok, utántöltő kittek az INK-MATE-től !

főoldal l termékeink l toner aloldal l plotter l árjegyzékek l kompatibilitási táblázat l használati útmutatók l szállítási feltételek l megrendelés l webáruházunk l csomagküldő üzletünk l minőség és garancia l szaktanács kérés l viszonteladás l elérhetőségeink


A szaktanácsadás az INK-MATE terméktámogatás egyik meghatározó része !
 


Honlapunkat igyekeztünk úgy összeállítani, hogy teljeskörűen tartalmazza az INK-MATE termékek használatával kapcsolatos összes szükséges információt.

 

Ennek ellenére előfordulhat, hogy nem talált választ valamilyen kérdésre, pl:
-Új típusú nyomtató jelent meg, milyen INK-MATE terméket használhatok hozzá ?
-Lehetséges-e a nyomtatóm patronját utántölteni ?
-Patron töltés közben elakadtam, hogyan tovább ?
-Nem világos az útmutatóban leírt következő részlet..., stb.
Nos, akkor kérdezzen bátran !

Ha úgy érzi, hogy valamiben bizonytalan, ne habozzék soronkívül hozzánk fordulni és mi a legjobb tudásunk szerint készséggel igyekszünk válaszolni a felmerült kérdésre.
 
Önnek is érdekében áll, hogy a problémát és a típust a lehető legrövidebb időn belül be tudjuk azonosítani, ezért kérjük, hogy a kérdése előtt készüljön fel a következőkből:
-Ha arra kíváncsi, hogy nyomtatójába milyen INK-MATE patron való, kérjük nézze meg előzetesen a patronon feltűntetett eredeti patronkódszámot !

-Ugyancsak nézze meg előzetesen a patronon feltűntetett eredeti patronkódszámot, ha azt szeretné tudni, hogy nyomtatója patronját, melyik INK-MATE utántöltő kittel lehet feltölteni !

-Ha az utántöltő kitt használatával kapcsolatban merült fel kérdése, kérjük nézze meg előzetesen a az INK-MATE töltőkitt dobozának jobb alsó sarkában feltűntetett töltőkitt kódszámot !
Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei:
 
vezetékes telefon: 06 -62- 462-565
mobil: 06 -20-310-9177
VOIP telefon:
ld. még a lenti tájékoztatót is !
ha vezetékes telefonja van, akkor ezt különösen ajánljuk, mert rendkívül olcsó !
06-21-380-2355 (Neophone)
Skype: nemeth_zoltan1 vagy:
email: ide klikkelve kérdezhet mailben is !
Ha olcsón szeretne hozzánk telefonálni, hívjon a VOIP telefonunkon !
Bármely vezetékes telefonról olcsón és egyszerűen felhívhatja ügyfélszolgálatunk VOIP telefonját is, és Önnek csak a legkedvezőbb helyi tarifát kell fizetnie !
Ennek tájékoztató díja, kedvezményes időszakban: btto 4,40 - 5.90 Ft/perc, csúcsidőben: btto 6,60-8,00 Ft/perc.
Csak tárcsázza a
06-21-380-2355 telefonszámot, és máris olcsón beszélhetünk!
A hívás lehetséges mobilról is, csak itt a percdíj kb. ugyanannyi, mint a "hagyományos" mobil-vezetékes hívás esetén.
Természetesen, egy másik Neophone VOIP telefonról történő (hálózaton belüli) hívás teljesen ingyenes ! (...De ezt a VOIP telefon használók úgyis tudják ! :-))

főoldal l termékeink l toner aloldal l plotter l árjegyzékek l kompatibilitási táblázat l használati útmutatók l szállítási feltételek l megrendelés l webáruházunk l csomagküldő üzletünk l minőség és garancia l szaktanács kérés l viszonteladás l elérhetőségeink

websas.hu