tintapatronok, utántöltő kittek az INK-MATE-től !

főoldal l termékeink l toner aloldal l plotter l árjegyzékek l kompatibilitási táblázat l használati útmutatók l szállítási feltételek l megrendelés l webáruházunk l csomagküldő üzletünk l minőség és garancia l szaktanács kérés l viszonteladás l elérhetőségeink

TERMÉKMINŐSÉG ÉS GARANCIA
utolsó módosítás: 2005 május 01.
  Az INK-MATE márkájú utángyártott tintapatronokat és utántölto kitteket azoknak ajánljuk, akik szeretnék nyomtatási költségeik 60-70%-át megtakarítani, ugyanakkor biztosak szeretnének lenni abban, hogy a jelenleg elérheto egyik legjobb minoségu terméket használják, amely a tintasugaras nyomtatók üzembiztonságát növeli és élettartamát meghosszabítja.
Ez tette lehetővé hogy termékeinkre speciális megelégedettségi garanciát adjunk, melynek részleteit ld. legalul.
AZ INK-MATE MINŐSÉG:


Az INK-MATE termékeket előállító ALPHACHEM Co. gyárcsoport a világ egyik legfelkészültebb nyomtatótinta és toner kutató-fejlesztő és gyártó kapacitása, több olyan csúcstechnológiát képviselő különleges nyomtatótinta termékkel, amelynek gyártására csak néhányan képesek a világon.

A gyári management tagjai előzetesen 3-15 évet töltöttek a svájci CIBA-GEGY és a skóciai CIBA PIGMENTS kutató-fejlesztő laboratóriumaiban, így minden feltétele megvolt annak, hogy az INK-MATE minőség jegyében egyedülállóan magas szellemi tartalmú, innovatív, csúcsminőségű termék jöjjön létre.

A hasonló gyártók közül az INK-MATE rendelkezik az egyik legszélesebb termékválasztékkal. Jelenleg szinte valamennyi hazánkban elterjedt nyomtató típushoz tudja kínálni a speciálisan hozzá kifejlesztett INK-MATE nyomtató tintát, utántöltő kittet vagy tintapatront. Fontos célja a gyors típuskövetés. Amint egy új nyomtatótípus megjelenik, az INK-MATE kb. 2- 3 hónapon belül általában kifejleszti a hozzávaló kellékanyagot.

Az INK-MATE garantálja, hogy nyomtatótintái a nyomtatás szempontjából fontos-, valamint a nyomtatók üzembiztonságát befolyásoló paraméterek tekintetében az eredetivel legalább egyenértékűek. Az INK-MATE nyomtatótintái nem egyszerűen másolatai az eredetinek, hanem különleges extra tulajdonságokkal rendelkező, saját fejlesztésű, egytől-egyig saját szabadalommal védett termékek.

Vegyük sorra az INK-MATE minőség néhány olyan különleges tulajdonságát amely a többi hasonló terméktől megkülönbözteti:
 
Manapság több mint 50 utángyártott nyomtatókellék márkát forgalmaznak azzal a divatos minősítéssel hogy: "az eredetivel mindenben megegyező minőségű". A valóságban azonban legfeljebb 3-4 olyan általános nyomtatókellék márka van a piacon, amely ennek a minősítésnek valóban megfelel. Nos, a fő különbség az, hogy az INK-MATE benne van ebben a 3-4 ben !
1. "advanced color technology", különlegesen magas színhűségű színtestek használata a tintákban, miáltal a fekete még feketébb, a színek pedig még élénkebbek.
  2. Egyedülálló gyártástechnológia, amellyel a színtesteket molekuláris finomságban tudják feloldani, amely a következő előnyökkel jár:
- a kisebb méretű színtestek a nyomtató fúvókáit jobban kímélik, ezáltal csökken a nyomtató fúvókák igénybevétele, nő az élettartam.
  - ugyanezen okból az INK-MATE utántöltőkkel egy üzemképes kiürült nyomtatópatron újratöltése legalább 8-szor lehetséges, a nyomtatási minőség romlása nélkül.
  - a színtestek tökéletesebb feloldása következtében az INK-MATE nyomtatótinták kiváló minőségüket legalább 3 évig megőrzik.
3. Szigorú gyártásközi- és végellenőrzés fedi le a teljes gyártási forgalmazási folyamatot. (Az ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszer meglétét, csak mint természetes dolgot említjük, mert ez ma már gyakrabban marketingfogás, mint minőségi tényező.)
  4. A fejlett és megbízható garanciális szolgáltatásokon túlmenően az INK-MATE termékek egyedülálló terméktámogatással is rendelkeznek, úgymint:

- valamennyi patrontípushoz kidolgozott, kizárólag csakis hozzá megfelelő, egyedi töltési módszerek
-"lépésről-lépésre" típusú, rajzos, magyar nyelvű használati útmutatók minden típushoz
- használati útmutatók letölthető videofile-okban vagy multimédiás CD-n
- folyamatos online ajánlatadaás, szaktanácsadás, emailben, helyi díjtarifás VOIP telefonon, vagy egyéb telefon elérhetőségeken.

SZAVATOSSÁG ÉS GARANCIA:
Általános szavatossági és garanciális feltételeink az INK-MATE értékesítési hálózatában:

1. §

Az INK-MATE termékek fentebb felsorolt tulajdonságai miatt, termékeink kiváló minőségét
 
a patronok esetében 2 évig, az utántöltő kittek és palackozott nyomtatótinták esetében pedig 3 évig szavatoljuk.
2. §
A szavatosság időtartama a termékek csomagolásán minden esetben feltűntetésre kerül.
3. §
A szavatosság időtartama alatt felmerülő a felmerülő garanciális eseményekre pénzvisszafizetési vagy díjtalan cseregaranciát vállalunk.
4. §
Garanciális eseménynek a következő két eset minősül:
  a. ha az INK-MATE patron, a garancia idotartama alatt, a felhasználó nyomtatójában nem muködik az eredetivel egyenértékűen, feltételezve, hogy a nyomtató kifogástalanul üzemképes, és a nyomtató a használati utmutató szerint, rendeltetésszerűen van használva.
  b. ha az INK-MATE utántöltő kittel újratöltött patron, a garancia idotartama alatt, a felhasználó nyomtatójában nem működik az eredetivel egyenértékűen, feltételezve, hogy a kiürült patron egyébként kifogástalanul üzemképes, (nincs beszáradva, sérülve stb.), és a patron utántöltését az INK-MATE használati útmutató szerint végezték.
5. § A garancia a mindenkori a vásárlás helyén érvényesíthető. Garanciális probléma esetén, a vásárló a termék cseréjére, vagy a vételárának a visszafizetésére jogosult. Amennyiben a vásárlás csomagküldő értékesítéssel történt, úgy a vásárló a termék árának és szállítási költségének visszatérítésére vagy az eladó költségén történő díjtalan cseréjére jogosult.
6. §

Nem érvényes a garanciánk a Használati útmutató be nem tartására-, a nyomtató működési rendellenességeire-, valamint a gondatlan kezelésre visszavezetheto problémákra. Tipikusan ilyen problémák pl. a kiürült nyomtatópatron elmulasztott cseréjébol, vagy a patronnak a nyomtatóból hosszabb időre történő eltávolításából adódó, vagy a rendszer lelevegősödéséből adódó nyomtatófej beszáradás, vagy eleve beszáradt nyomtatópatron feltöltési kísérlete miatti elégtelen működés.

Speciális megelégedettségi garanciánk:
 
Tekintettel a termék kiváló minőségével kapcsolatban szerzett kedvező tapasztalatokra 2003 január 1-től az általános garanciális feltételeinket a cégünktől, mint kizárólagos márkaképviselettől történt közvetlen kiskereskedelmi beszerzések esetében, még egy speciális megelégedettségi garanciánkkal egészítettük ki:
 

Amennyiben termékünk minőségével bármely okból nem lenne megelégedve, ezt egyszerűen csak tudatnia kell velünk, és mi kívánsága szerint, saját költségünkön kicsréljük a vásárolt terméket, vagy visszatérítjük a termék vételárát és a szállítási költséget. Az általános gyakorlattal szemben, ebben a speciális esetben még az áru visszaküldésétől is eltekintünk !

főoldal l termékeink l toner aloldal l plotter l árjegyzékek l kompatibilitási táblázat l használati útmutatók l szállítási feltételek l megrendelés l webáruházunk l csomagküldő üzletünk l minőség és garancia l szaktanács kérés l viszonteladás l elérhetőségeink

websas.hu