- Fényképalbum -

INTRO IN ENGLISH LINKEK, LETÖLTÉSEK FALIÚJSÁG FOTÓ INVÁZIÓ EMAIL

Dolce vita
Mozgásban
Apróságok
Természetes
Arcok
Úton-útfélen
Tárgyilagos
Feketén-fehéren
Pillanat
Anno 1978

Kedves Látogató, üdvözöllek ezen az oldalon!
A tartalom illetve a lap szerkezete még változóban van, de remélem, hogy már most is találsz  itt olyasmit, ami érdekes lehet számodra! A weboldallal kizárólagos célom, hogy egyszerűen és gyorsan megoszthassak Veled információkat – elsősorban fotókat (hanggal!) amiket más módon csak körülményesebben tehetnék.  Bízom benne, hogy a feltett anyagok, képek megnyerik tetszésedet! Visszajelzésedet, észrevételeidet – javító szándékú kritikádat - örömmel  olvasnám mailben.
Jó szórakozást!   Üdvözlettel:                     
Gyurcsek István

Hárman...
IN ENGLISH  Dear Visitor, welcome on this web page. The structure is under construction but I hope you will find something now that is interesting for you. My goal with this site is to share pictures with you on the quickest & easiest way. I hope you like it. Your constructive feedback via mail is warmly welcome. Enjoy your visit!   Many regards, Gyurcsek Istvan
Gyurcsek István

Amatőr ámde lelkes fotós vagyok... hobbim a fényképezés – a horgászat, úszás és futás mellett. Az analóg technika után 5 éve már, hogy beleszerettem a digitális fotózásba, elsősorban a lehetőségei miatt. Digitális képek esetén a képkidolgozás sokkal egyszerűbb, talán jobb is, de mindenképpen széleskörűbb lehet, mint a hajdani sötétkamrában volt. Különböző fotópályázatokon természet-, riport- városfotó és makro kategóriákban nyertem díjakat. Képfórum linkjeim:  -x- FOTÓVILÁG -x-  FOTÓARÉNA -x-  FOTÓZZ!HU -x-.  
Munkahelyemen, egy telekommunikációs nemzetközi nagyvállalatnál üzletfejlesztéssel foglalkozom.  További részletek (angolul) 
Personal references in English [ "... Te elolvasz és kügyed továb 300 barát - lesz nagy-nagy szerence! Kici barátnak kici szerence, szok barátnak szok szerence! Szok, olcó... Egyépként hányasz lábad van? ..." :o)  ]

Faliújság Fotóinvázió
FOTÓINVÁZIÓ... avagy fotózni, de mit, hogyan, miért? Rövid, rendhagyó összefoglaló olvasmány a fényképezésről, annak itt most nem technikai lehetőségeit, eszközeit vizsgálva. Az "érdekes" téma, a termékeny pillanat megragadása, a képi befogadás mikéntje... a fotózás célja a fotós, fotó és a néző hármas kapcsolatában... JÓ SZÓRAKOZÁST!
Valóság minta