Nagy Sándor Endre

 klarinétművész

reneszánsz– és barokk furulyák

„Szárnyalj a muzsika hangjaival…”

Nagy Sándor Endre

 

szabad szellemi foglalkozású

klarinét– és furulyaművész

 

Mobil:

06-30/ 451-6013

06-20/ 513-2449

 

E-mail: nagysandorendre2@freemail.hu

Előadóművészet és zeneoktatás

 

Szeretettel üdvözlöm honlapomon!

Nagy Sándor Endre vagyok, előadóművész és zeneoktató.


Előadóművészetem


Húsz éves előadóművészi pályám során színes, változatos repertoárt építettem fel a reneszánsztól napjainkig, a klasszikustól a jazz-ig. Szólistaként, kamaramuzsikusként és komolyzenei- és jazz-kisegyütteseim tagjaként is számos sikeres koncert áll mögöttem.

Örömet szerez számomra, ha muzsikámmal a nagyérdemű közönséget a szó legnemesebb értelmében szórakoztathatom, ezért készséggel teljesítem a megtisztelő felkérések széles palettáját, legyen szó tárlatnyitóról, díszvacsoráról, ismeretterjesztő előadásról, vagy akár teljes estét betöltő, önálló koncertről, bármelyik formációban.

Előadóművészetem ars poeticája az állandó megújulás, az örök változatosság, az improvizáció, mely izgalmat és gyönyörűséget okoz a fülnek, és felemeli a lelket.

 

Ízelítőül néhány részlet felvételeimből:

Reneszánsz

Jazz1

Jazz2

 

Zeneoktatás, zenei nevelés

1983 óta foglalkozom zeneoktatással, zenei neveléssel, ami fontos számomra, és ami hétköznapjaim állandó elfoglaltsága. Oktatómunkámat a tanítványaim egyéniségéhez, képességeihez és igényeihez való rugalmas alkalmazkodás jellemzi. Közel áll hozzám a képzőművészet, amelynek—rajzolás formájában—magam is gyakorlója vagyok, nem ritkán a zenét is képekben látom. A képzőművészet hasznos példáit, analógiáit, zenei oktatómunkám során is gyakran felhasználom, ami tanítványaim számára kapaszkodót jelent a zenei üzenet mélyebb rétegeinek, finomságainak felismeréséhez.

Várom leendő magántanítványaim szíves megkeresését, öt éves kortól a felnőtt korosztályig, kezdőtől a haladó szintig!

Kínálat


Élőkoncert előadás

Tárlatnyitók

Díszvacsorák

Ismeretterjesztő előadások


***

Zeneoktatás

Öt éves kortól a felnőtt korosztályig

Kezdőtől
haladó szintig