Minden, ami az otthon melegéhez kell

Elege van a központi fűtés irreálisan magas áraiból? Újra meg újra szembesülnie kell a fűtés számla óriási összegével? Vessen véget ennek és váltson Ön is olyan fűtési rendszerre, ahol saját magának szabályozhatja a fogyasztását és nem kell a fűtés szolgáltatók magas árszabásainak kiszolgáltatnia pénztárcáját!

A kandalló, mint a lakás melegen tartásának egyik alternatívája, évszázados hagyományra tekint vissza. Nemcsak okos megoldás a lakás felfűtésére, de klasszikus stílussal, egyedi megjelenéssel is felruházza a nappalit vagy a hálószobát.

Cégünk széles kínálatát nyújtja a különböző típusú kandallóknak. Válasszon hagyományos kőkandallót és élvezze a valódi tűz pattogását a hosszú téli délutánokon! Kandallóink a francia és az angol kandalló építészet hagyományait követik és klasszikus, rusztikus, illetve modern stílusban készülnek. Csempekandallóink a csempe és hagyományos kandallók előnyeit ötvözik, ha ezt választja nemcsak gyorsan befűtheti vele a szobát, de sokáig meg is tarthatja annak hőmérsékletét. Inkább cserépkályhát szeretne? Nálunk abból is válogathat.

Keressen minket bizalommal, és építessen kandallót, kályhát!

Minden, ami az otthon melegéhez kell