Pataki Mátyás - Weichinger Miklós
formatervező, designer

Tervező-kivitelező stúdiónk 1995-ben alakult. Tevékenységünk a belsőépítészet mellett még további három irányvonal mentén határozható meg.

1. Kül és beltéri térkompozíciók, ivókutak, csobogók, cégérek, órák, mellyek mindíg épített környezetünkhöz kapcsolódnak, szoros egységet alkotva az építészettel illetve arra támaszkotva „mikro architektúrát” termtenek. Ebben a csoportban találhatók funkcionális alkotások de egyaránt szerepelnek a szobrászat határait átlépô térkompozíciók is. Anyaghasználat tekintetében a tradicionális szobrászi felhasználástól kezdve a high-tech anyagokig minden megtalálható ezekben az alkotásokban.

2. Belsőépítészeti tevékenységünk is az egyedi tárgytervezés részletességébôl indul ki. Tereink a részletek kidolgozottsága által, illetve egyedileg tervezett és gyártott tárgyak, bútorok, installációk révén igyekeznek egyedi vizuális környezetet teremteni.

3. Kis szériás egyedi tárgyak, díjak, mellyek tervezése az egyediség igényével történik, megvalósításuk azonban az ötvös-kézműves szakma alkalmazása mellett sokszor professzionális technológiákon alapszik az anyagok legszélesebb skáláját felhasználva az ezüsttôl kezdve az üvegen át a legkülönbözőbb műanyagokig.

4. Cég-image, másodlagos reklám egyedi tárgyakon keresztül. Ez a tárgykör újabb tárgyféleséget nem takar, viszont ezek az alkotások tartalmilag célirányosabbak, cég-orientáltabbak a megrendelô szempontjából. A „tárgy fémjelzi a céget a cég fémjelzi a tárgyat” elv mentén az egyediségük révén ezek az alkotások kilépnek a hagyományos értelemben vett reklámtárgy kategóriából, így egy magasab vizuális minôségben erôsítik az adott cég arculatát.

 

 

Megbízóink:

Porsche Bank
Matáv Rt.
Coca Cola
K&H Bank
Magyar Szabadalmi Hivatal
Westend City Center
Héviz Város Önkormányzata
Hotel Carbona, Héviz
Renault
Budapest Music Center
Informatikai és Hírközlési Minisztérium
Arcadom Rt.
British Council

 
 
 
 
 
 
     

Kapcsolat Címlap English