HARKÁNYI GYÓGY- ÉS STRANDFÜRDŐ

KezőlapGYÓGY- ÉS STRANDFÜRDŐHARKÁNY ÉS KÖRNYÉKE

Szálláshelyeink:

SZENT ISTVÁN UTCA 8. SZENT ISTVÁN UTCA 30. HOMOK UTCA 59. LOMB UTCA 3.

kapcsolat

Gyógyfürdő

Harkány Európa legészakabban fekvő mediterrán területe. Természeti adottságai kitűnőek, az évi napsütéses órák száma: 2100-2200.
A Harkányi Gyógyfürdőben nem csak a gyógyvíz spontán hatása érvényesül. Természeti adottságai kitűnőek: kedvező éghajlata, a gyógyfürdő mikroklímája, és az évi 2100-2200 napsütéses óra kiváló kiegészítője egy gondosan megtervezett fürdőkúrának.
2003-ban 1,7 milliárd Ft-ért felújított gyógyfürdőben egy teljesen, egy félig fedett és egy szabad gyógymedence összesen 2.098 m² vízfelszínnel, 110-153 cm vízmélységgel, 34-38°C vízhőfokkal biztosítja vendégeinek a gyógyulást.
A pikkelysömör, mozgásszervi, ízületi betegségek megelőzésében gyógyításában, csontritkulás, krónikus nőgyógyászati gyulladások, meddőség valamint a nyirokkeringés zavarainak javításában nagyon szép eredmények érhetők el egy-egy harkányi kúra során.

Strandfürdő

A világhírű Harkányi Gyógy- és Strandfürdő, az év minden napján várja Önt és kedves családját. A fürdő 13,5 hektáros ősparkjában májustól-októberig szabadtéri strand-medencék, feszített víztükrű uszoda, gyermekmedence és a főszezonban csúszda várja a strandolás szerelmeseit.
A családi együttnapozáshoz, játékhoz, sportoláshoz és étkezéshez hangulatos, színvonalas helyszínek állnak rendelkezésére az ide látogatóknak. Családjának minden tagja megtalálhatja a maga számára legkellemesebb elfoglaltságot.

Korszerű fürdő ma már aligha működhet szauna, pezsgő- és masszírozó medence, valamint kozmetikai- és masszázsszalon nélkül, hiszen a frissítő kúrák az általános közérzet javításán túl, a test fiatalságának és szépségének megőrzését is szolgálják. Természetesen mindez a harkányi strandfürdőben is megtalálható.