Főoldalra -- Fotók-- Macska videók-- Kutya videók-- Gazdi receptje-- Fórum--Webmestereknek ajánló-- Linkcsere partnerek-- Bannercsere partnerek--Szavazás -- Adatvédelmi nyilatkozat--Oldal térkép

 

Google PageRank

eXTReMe Tracker
online freestat.hu  


Egészség és szépségápolás, testápolás gazdiknak

Segítség főállású munkaadónak

Dobd fel a szalont


-De hogy is?
Már pedig sok múlik a kirakaton, ablak üvegen, ajtón mekkora a dekoráció, mit ábrázol, milyen színek, mennyire olvad bele a környezetbe. Fontosnak lehet tekinteni a újonnan betérő személyekre, megismerjék a szalonodat. Üzlet előtt jó azt is sugallja, tisztaság és rend uralkodik, és nem eldobott papírdarabok halmaza.

Lépjünk beljebb az ajtón. Nyikorog-csikorog az ajtó. Kenetlen és szorul. Le kell venni, meg kell kenni egy kis zsírral. Az ajtófélfát meg kell igazítani, irány egy fellelhető asztalos, meg aki ép rá is ér. Precízen el is végezte, a legnagyobb örömre. Hát ezen túl vagyok. Meditálok. 10-15 perc múlva rám jön a szükség, betoppanok a WC-re. A villanykapcsoló felkapcsolva nem ég, még szerencse, hogy szürkület van, a dolgom végeztével izzócsere. Mosdóra és a tüköre, csempére is ráfér egy kis mosás. És épület belső falai. Hát akkor a szobafestők az irány, a színe legyen, mondjuk világoszöld. Sikeresen szereztem szobafestő párost, már holnap neki is fogtak. Kihordták addig is a raktár helységbe a szalon cuccait. (Milyen rendesek) Járt fel és alá a korongecset, létra minden egyes lépésnél recsegett egyet. Végre megvan. Új ötletem támadt, mivel a fel kellene takarítani a padlóról a falfestéket, ami elszóródott. Igaz felmosták, ahogy lehet, de még sem tökéletes így. Nézzünk a szalon stílusához, valamilyen linóleumot és PVC alapanyagból, világosszürke márványmintázattal. Felkerestem egy burkolót és megegyeztem vele és hozta magával a PVC linoleumot. Először is portalanította a padlót, majd lekente ragasztóanyaggal. Leszabta PVC-t, addig míg a ragasztó egy kicsit szikkad. Neki fogott leteríteni, rögzíteni. A fal aljára a szegőt felhelyezte. Míg itt van a mester , rábeszéltem a mosdó csempe elég elavultnak találom. Találtam is ide illő csempét, világos rózsaszínű, ibolya virág mintával. Ez nem akkora munkaigényes. Hamar meg volt. Rendeztem vele a számlát, és elköszöntünk. Addig is míg a burkoló tette vette magát, új ötlet született a fejembe, mégpedig a linóleumra padlógrafikát, a szalon lógóját elhelyezni, kívül egy állítható reklámtábla hívja fel a figyelmet. Dekoráció így már csak a üzlet üvegen kell felrakni ebben a témákba. Az irodába számítógép, tollak, ceruzák, vonalzók, radír, jegyzettömb, füzetek. Régi íróasztal helyet egy új, modern. Szalonba pedig, úgyszintén teljes garnitúra cserére. Megfelelő világítással.

Frici Frici weblapja-Macskák és kutyák független weblapja
Tulajdonos és Szerkesztő:Frici
Frici banner fďż˝
© Copyright ®Frici -A itt található anyagok másolása a szerző beleegyezése nélkül tilos!

Kéz és lábápolás-szépségápolás vagy szépségszalon ?
Körömlakkokról
Körömlakk alapozás-fedőréteg-hibák

Segítség főállású munkaadónak- Dobd fel a szalont

Pedikűr manikűr- műköröm