Főoldalra -- Fotók-- Macska videók-- Kutya videók-- Gazdi receptje-- Fórum--Webmestereknek ajánló-- Linkcsere partnerek-- Bannercsere partnerek--Szavazás --Adatvédelmi nyilatkozat--Oldal térkép

 

Google PageRank

eXTReMe Tracker
online freestat.hu  


Egészség és szépségápolás, testápolás gazdiknak

Kéz és lábápolás-szépségápolás vagy szépségszalon ?

Kirándulásnál elfelejtetünk vinni magunkkal ápoló krémet. Szépségápolásra van megoldás. A kezünkre nagyon jó, ha a kisboltba vehetünk citromot és uborkát. Mivel, ha olyan helyen vagyunk és nincs szépségszalon. Az uborkánál csak a héját hasznosítsunk testápolásra, belsejét elkészíthessük uborka salátának. Ne vesszen kárba. Ezenkívül a főtt burgonya levével ugyan erre alkalmazhatjuk. Természetesen só nélkül értendő. Kifehéríti és puhítja a bőrt. Ellensúlyozhatjuk a jég hideg ködös, párás és szeles időben a kéz kiszáradását, ha rendszeresen alkalmazzuk, ha más lehetőség éppen nincs. Hoztunk magunkkal védőkrémet, használjunk ami vízlepörgető és védi a bőrt. Dörzsöljük be a kezünkkel a krémet, mélyebben is bejusson a bőrbe tápanyagok. Mosakodás és kézmosásnál, ismételjük meg a ápoló krémmel. Heti egyszer vigyünk fel zsíros krémet, húzzunk fel szellős pamutkesztyűt északára. Pigmentfoltok a bőrfelületen és elszíneződve van, ecseteljük ananásznak a levével halványíthassuk. Érdes és kiszáradt, akkor cukor és étolaj, vagy olívaolajjal, jót tesz a kéznek. Fáradt kézre jól ápol a zabpehely pakolás. Forrázzunk le 5 evőkanállal, hűtsük le, áztassuk benne 3-4 percig. Itt megoldódót a szépségápolás.

 

Frici Frici weblapja-Macskák és kutyák független weblapja
Tulajdonos és Szerkesztő:Frici
Frici banner fďż˝
© Copyright ®Frici -A itt található anyagok másolása a szerző beleegyezése nélkül tilos!

Kéz és lábápolás-szépségápolás vagy szépségszalon ?
Körömlakkokról
Körömlakk alapozás-fedőréteg-hibák
Segítség főállású munkaadónak- Dobd fel a szalont

Pedikűr manikűr- műköröm
Nem csak a kezünkre ráfér a ápolás, hanem a lábakra is. Fáradt lábakra jó módszer a váltott meleg és hideg lábfürdő. Kezdjük a meleggel és a hideg vízzel fejezzük be. Izzadós nyirkos lábra, csak langyos vizet. A lábgombát megtudjuk állapítani magunk is. A következő módon, tompa és nem éles tárgyal alá nyúlunk, és sárgás elszíneződésű morzsalékot találunk, ez körömgomba. Következő megoldás a kamilla és kakukkfű teakeverékkel áztatásos módszer. Mindez langyos legyen. Nem árt minden áztatás és fürdés után a lábakat és lábujjak közét szárazra törölni mindig. Zokni vagy harisnya felhúzása előtt, hintsük be a lábakat hintőporral, különféle kereskedelembe kapható láb spray-vel. Mezítláb akarjuk a papucsot, szintén ugyan ez a helyzet. Munkahelyen kerüljük a közös zuhanyzókat. Legyünk figyelmesek arra össze ne keverje a kolléga vagy kolléganő a tusolás után a törölközőt, átterjedhet ránk a lábgomba. Nyirkos törölközőt mindig cseréljük, szárítsuk meg. Használjuk naponta váltó cipőt, váltó zokni. Nyáron nyitott papucs. Télen pamut zoknit húzzunk lábunkra.