A DASY Döntés- és Rendszerelemző Kft. a rendszerelmélet alkalmazásán belül a döntéselőkészítés valamint szervezetfejlesztés témáival foglalkozó, 1989-ben alapított tanácsadó szervezet. A társaság fő profilja a környezetvédelmi informatika, de emellett számos franchise-rendszer kidolgozója is. Újdonság a számítógéppel támogatott oktatástechnológia meghonosítása, ami a MEMORI-X nyelvi laborokban működött.

 

A DASY Kft. minőségpolitikája


A DASY Kft. - többek között - környezetvédelmi informatikai szolgáltatással foglalkozik. Ehhez kapcsolódóan üzletpolitikájának részévé tette a minőségbiztosítás bevezetését. Teszi ezt azért, mert a DASY Kft. üzleti koncepciójában, valamint üzletfelei elvárásaiban központi szerepet játszik a társaság által végzett munkák és az ezek eredményeként nyújtott szolgáltatások minősége.

Ennek szellemében arra vállalkozik, hogy az általa nyújtott szolgáltatások a megfelelő minőségben, hiba nélkül kerüljenek teljesítésre, az ügyfelek legnagyobb megelégedésére.

Ennek a koncepciónak rendeli alá teljes adatgyűjtési éd feldolgozási, ezen belül modellezési tevékenységét, valamint az eredmények magas színvonalú színes térképeken történő szemléltetését a megrendelők, s a nem túl távoli jövőben a teljes nyilvánosság számára.

A DASY Kft. törekszik arra, hogy a folyamatosan végzett fejlesztések eredményeit minél szélesebb körben megismerhessék a döntéshozók és a leginkább érintett lakosság.

Mindezeken túl, s amellett hogy igen fontosnak tekinti a munkatársak minőségi munka iránti elkötelezettségét, s ennek érdekében folyamatosan fejlesztett szakértelmét, arra is törekszik, hogy az adatgyártási rendszerben az emberi tévedés lehetőségét minimalizálja, a potenciális hibalehetőségeket a realitásoknak megfelelő szintre csökkentse, s ezáltal a DASY Kft. hozzájárulásából eredő esetleges hibák előfordulását megelőzze.

A DASY Kft, fontosnak tartja, hogy vevői folyamatosan elégedettek legyenek a társaság szolgáltatásainak eredményeivel.

Budapest, 2003. január 8.Tanusítvány<>

 

Vissza a lap tetejére