Rolika

no

Hozzávalók a tésztához:

Hozzávalók a krémhez:






Elkészítése:

Hét tojássárgáját 17 dkg porcukorral habosra keverünk, hozzáteszünk egy csomag vaníliás cukrot és egy sütőport. Hozzákeverünk 7 dkg zsemlemorzsát, 1 evőkanál lisztet, 20 dkg darált diót, 7 tojás felvert habját, pici rumot és a tésztát megsütjük forró, előmegelegített sütőben.
Két karamellás pudingot fél liter tejben felfőzünk. Melegen 2 tojássárgáját belekeverünk és kihűtjük. Egy kocka Rama margarint és 15 dkg porcukrot kikeverünk és ehhez adjuk hozzá a már kihűlt pudingot, alaposan összedolgozzuk, hogy sima krémet kapjunk. A krém felét rákenjük az elkészített tésztára. Kávés, rumos meleg tejben egy csomag babapiskótát megáztatunk és rárakjuk a krémet, majd a krém másik felét is rásimítjuk. A tetejére tejszínhabot simítunk, majd meggylekvárral vékonyan lekenjük a kissé megszilárdult tejszínhab felszínét.

JÓ ÉTVÁGYAT!