Nyitó oldal  
  Rólunk  
  Az esküvő és a lagzi helyszíne  
  Térkép és útvonal javaslat  
  Fotók  
  Kapcsolat  

Hogyan találhattok oda

Tömegközlekedéssel: A Moszkva térről az 56-os busszal, vagy villamossal el kell menni ezek végállomásáig, Hűvösvölgyig. Ott át kell szállni az 57-es vagy a 257-es buszra, és elmenni vele a Hímes utcáig. A templomkert rögtön felismerhető lesz.

Autóval: A Moszkva térről végig a Hűvösvölgyi úton kell menni egészen Hűvösvölgyig. A busz és villamos végállomás után balra kell fordulni a Máriaremetei útra (balra a sarkon patika, jobbra zöldséges, lottózó, autósiskola). A templom a Máriaremetei út bal oldalán lesz, a templomkertet nem lehet eltéveszteni.

Lagzi: Az esküvői szertartás után bemegyünk a belvárosba, megülni a lakodalmat. Figyelem, a lagzi helyszíne megváltozott! Miután kisebb szervezési mizéria alakult ki, a lagzit átköltöztettük a Károlyi-Csekonics Rezidenciába. Itt, aki autóval jön a Rádiónál lévő parkolóba álljon be az esküvőn elhangzó utasításoknak megfelelően, mert a parkolást a Klebelsberg Kulturkúria kifizeti. Aki gyalog jönne, az szálljon be a templomnál várakozó buszba, melyet szintén a Klebelsberg Kulturkúria szponzorál és ez a busz majd a Rezidenciánál fog megállni. Természetesen az ünneplésünket a buszban is megkezdhetitek.

Ez a térkép is segít talán:


Nagyobb térkép, magyarázatokkal