Aktuális

A Teljesség virága programok

Gondolkodtál már rajta, hogy számodra mit jelent a teljesség? Vágysz rá? Reméljük igen, mert ha megismered a teljességet, akkor ismered meg valóban önmagadat, akkor jutsz el ahhoz az esszenciához, aki igazából vagy!
Időpont: 2010. március 28.
Az élet vize szertartás

Március közepén az Istennő évköre szerint belépünk a víz időszakába. Azok a dolgok, amit december végén, január elején még csak tervezgettünk (ha elég erős volt a szándékunk), valószínűleg már láthatóvá kezdenek válni a külvilágban is. Érzelmeink, mint egy áradó folyó, különösen jelentős szerepet kapnak ebben az időszakban.
Időpont: 2010. március 23.
Aranykapu szertartás

Mostanában Orson Scott Card regényciklusát olvasom, amely Teremtő Alvin meséit tartalmazza. Alvin egy hetedik fiú hetedik fia, és éppen ezért mágikus képességekkel rendelkezik, melyeket a regényben lépésről lépésre fedez fel, és bont ki. Születését egy látó lány előre megérezte, és bárhova kerül is Alvin a világban, a lány mindig látja a fiú szíve lángját. A lányt a regény fáklya lányként említi.
Időpont: 2010. február 9.
A lélek hangja szertartás

"Az igazság bennünk van; nem külső dolgokból merül fel, bármit is hinnél. Van egy legbelső központ mindőnkben, ahol az igazság az igazság teljességében lakozik; de fallal és fallal zárja körül a durva hús,…és a megismerés inkább az út megnyitásában áll, amelyen keresztül a bebörtönzött ragyogás kitörhet, mint a fény behatolásának megteremtésében valami külsőnek hitt forrásból." (Browning)
Időpont: 2010. január 5.

Spirituális coaching

"A nagyszerűbb élet minden egyes pillanatban elérhető" - Marianne Williamson

Spirituális coaching ~ a vágyak tisztázása és megteremtése
A coaching egy egyre népszerűbb tanácsadási módszer, mivel nagyon hatékonyan képes segétséget nyújtani a problémák megoldásában, az elakadások megszüntetésében és a vágyott élet megteremtésében. Attól spirituális, hogy rituális megerosítő módszerekkel is dolgozunk, behívva az univerzális erőket a teremtő folyamatba. Minden támogatást megkapsz, hogy vágyaid valóra váljanak.

Bőség coaching ~ a jólét behívása
Mivel az anyagiak megszerzése elődeink számára felért egy valódi harccal, hozzáállásunk az anyagi javakhoz ma is ennek megfelelően alakul. A belénk rögzült minták sokszor arra késztetnek, hogy görcsösen ragaszkodjunk az eddigi gyakorlatunkhoz, a biztos dolgokhoz.
Akkor érünk el sikert közösen, ha megfogalmazódott benned a vágy, hogy egészséges pénztudattal, jólétben, és bőségben élj. Abban segítek, hogy átformálódj úgy, hogy fogadni tudd a bőséget, sot te legyél a megteremtője és élvezője.

Szerelem és szex coaching ~ a szerelmi élet felvirágoztatása
Életünk úgy lehet igazán boldog, ha magunk mellett tudjuk szerelmünket. Ha még nincs melletted a vágyott személy, segítek neked elindulni felé. Ha már melletted van, de most éppen konfliktusaitok vannak, közösen megtaláljuk, hogyan lehetnél boldogabb.
Szexuális életünk felvirágoztatásához fontos, hogy kellő énbizalmunk legyen, teljesen át tudjuk élni a pillanat örömét és, hogy intimebb viszonyba kerüljünk önmagunkkal és a társunkkal. Gyakorlatokat és rituálékat alkalmazunk, hogy szerelmi életed kertje felvirágozzon.

A ház

Az erdő mélyén ott vár a ház. A szabadság és az átalakulás ihlette csodák laknak benne. Olyan hely ez, ahol megmártózhatsz a természet szépségében. A meghittség helyszíne, ahol a másik szemében tükröződve megpillanthatod saját szépségedet. Itt megérintesz és megérintődsz; vagy egyedül lehetsz, ha éppen erre vágysz. Mindez itt vár, készen.
 


 

Designed by Floben © 2007