Üdvözöllek az oldalamon az Ituna Stúdió asztrológiai és Bach virágterápiával foglalkozó oldalán!

Adamikné Nóra Juhász

Adamikné Juhász Nóra vagyok, asztrológus és Bach virágterápiás tanácsadó, 1969. november 4-én születtem Budapesten.
A hétköznapi életben idegenvezetői és külkereskedelmi főiskolai végzettséggel rendelkezem: olasz és angol nyelven beszélek. Életemben az olasz kultúra és nyelv, az olasz emberekkel való kapcsolat mindig fontos szerepet töltött be, egyik kereső foglalkozásom az idegenforgalom területéhez köt.

Kamaszkoromtól kezdve kerestem a spiritualitást az életemben, és érdekelni kezdett az ezotéria és az asztrológia, amikor is válaszokat kerestem arra: ki vagyok én, miért születtem erre a világra és mi a feladatom ebben az életben? Asztrológiai tanulmányaim során lassan feltárult előttem egy olyan rejtett és minden-mindennel összefüggő izgalmas univerzum, amelyben ezekre a kérdésekre mai is folyamatosan találok válaszokat.

Gimnazistaként még orvosi pályáról is álmodoztam, ami idővel másként alakult, de a segíteni akarás és autodidakta módon a pszichológia iránti érdeklődés már korán az életem részévé lett. Saját egészségügyi problémáim és a gyógyulni akarás vezetett el engem alternatív gyógymódok felkutatásához, és sok módszer kipróbálása után találkoztam a Bach virágterápia csodálatos rendszerével.


Célom, hogy tudásommal segítséget nyújtsak mindazoknak, akik tenni szeretnének önmaguk megismerése, és boldogulása, jó közérzete és egészsége érdekében!


ASZTROLÓGIA

Tinédzser koromtól kezdve érdekelt az asztrológia, de 1998-ban amikor egy ismerősöm a kezembe nyomta Thorwald Dethlefsen: A sors mint esély című könyvét, onnantól kezdve az érdeklődésem komollyá vált. Sok ismertető és szakkönyv elolvasása után 2000-ben beíratkoztam Kalo Jenő iskolájába (Tan Kapuja Buddhista Főiskola) a tradicionális asztrológia elsajátításához. Varázslatos világ nyílt meg előttem, rájöttem, hogy az asztrológia a legjobb önismereti eszköz, az önismeret mértéke pedig összefügg a sorskérdések és életfeladataink beteljesítésével, életünk alakulásával. 2005-ben tettem sikeres vizsgát, azóta tradicionális asztrólógusként is tevékenykedem. Képzésem azonban itt nem állt meg, mert az asztrológiának is számtalan speciális területe van. 2013-2015 között Herbály Zsuzsa horary-asztrológiai iskolájában (R.A.C.A.S. Egyesület) képeztem tovább magam, és elvégzésével kérdőasztrológusnak is mondhatom immár magamat.

A delphoi jósda híres mondata, miszerint " Gnóthi szeauton" - "Ismerd meg önmagad", az egyik legfontosabb iránytűm az asztrológiai tanácsadás során. Hiszem, hogy nincsenek véletlenek és a bennünk lévő erők és energiák azok, melyek sorsunkat is alakítják. Ha tudatos életvezetésre törekszünk, akkor tisztába kell jönnünk lelkünk minél több, apró, vagy rejtett oldalával is. Azoknak különösen ajánlom a szolgáltatásaimat, akiket szintén ez az elv vezérel az életben, ezért asztrológusként a hagyományos képletelemzésen túl az önismeret elmélyítése végett Symbolon kártyákkal is dolgozom, képi módon jelenítve meg a tanácsot kérő belső lelkivilágát, a horoszkóp-mandala kirakásával. Az élet a folyamatos tanulásról, az újabb és újabb kihívásokról, feladatokról szól, ahol a hétköznapi ember könnyen összezavarodik, elbizonytalanodik, vagy zsákutcába jutottnak érezheti magát. A tradicionális asztrológia a maga több ezer éves tapasztalati tudásával segítheti a mai embert önismeretének elmélyítésében, képességeinek és hiányosságainak feltérképezésében, életvezetési tanácsadásban, a kérdőasztrológia pedig a fontos konkrét döntések meghozatalában nyújthat hathatós és gyors segítséget, és ebben tudom én is a hozzám fordulót asztrológusként támogatni.
Magyal

BACH VIRÁGTERÁPIA

Mindig úgy tekintettem az asztrológiára, mint egy kiváló diagnosztikai eszközre, a testi-lelki betegségek, problémák terén. Csupán a feltáró munka és a tudatosodás azonban nem mindig hozta meg a gyógyulást és a változást annak, akinek baja és problémája volt. Magamon is tapasztaltam ezt a felemás helyzetet, ezért az évek során számtalan gyógyító módot kipróbáltam: jóga, kineziológia, jungi pszichoterápia, reiki, meditáció, fitoterápia, homeopátia. Évek óta kerestem valami olyan módszert, ami segíteni tud a problémákon, enyhíteni tudja a szenvedést, amit össze lehet kötni az asztrológia diagnosztikai rendszerével.
2011-ben akadt a kezembe először egy Bach virágterápiás könyv, és azt éreztem: igen, ezt kerestem! Elbűvöl az a mód, ahogy ez a rendszer a természetben élő virágok, fák és növények gyógyító rezgéseivel operál: mert elmélete egyszerűnek és logikusnak tűnik és nagyon hatékony a gyógyításban. 2012-ben végeztem el a Bach Virágterápia 1. tanfolyamot (Hieronymus Bock Hagyományos Gyógynövény Ismereti Iskola), majd ugyanitt 2013-ban a Bach virágterápia 2. tanfolyamát. Azóta Bach virágterápiás tanócsadóként is tevékenykedem.

A delphoi jósda híres mondata, miszerint " Gnóthi szeauton" - "Ismerd meg önmagad", az egyik legfontosabb iránytűm a Bach virágterápiás tanácsadás során is. Hiszem, hogy nincsenek véletlenek és a bennünk lévő negatív erők és a túlsúlyba került diszharmónikus energiák azok, melyek lehangoltságunkat, rossz lelki közérzetünket, avagy betegségeinket is okozzák. Ha a belső harmóniára és az egészségünk megőrzésére törekszünk, akkor tisztába kell jönnünk lelkünk minél több, apró, vagy rejtett oldalával, tudattalan késztetéseivel is. Virágterápiás tanácsadóként a Bach virágesszenciák segítségével enyhíteni tudom a hozzám forduló érzelmi életének viharait, lelki problémáit, sok esetben megszűntetve egyes testi tüneteket is. Arra ösztönzöm pacienseimet, hogy következetes belső odafigyeléssel és önelemző munkával fokozzák, segítsék az esszenciák gyógyító hatását, hogy minél hamarabb meghaladhassák azokat a problémákat, amelyekkel éppen küzdenek!

KatángkóróItuna Stúdió

ITUNA STÚDIÓ

Vallom, hogy a névválasztás, akár tudatosan akár tudattalanul történik, de meghatározza, avagy leírja valamilyen módon annak az egyénnek vagy dolognak a sorsát, küldetését aki vagy ami viseli, vagyis a mondás igaz: "Nomen est omen". Az ókori római Pannonia provinciában a számtalan istenség mellett számon tartották Itunus és női párja Ituna istenek kultuszát. Az isten páros segítségét az útra induló emberek kérhették, adjon nekik útmutatást, merre és mikor induljanak, és hogy utazásukon a legszerencsésebb módon érhessenek célba. (itus - latin szó 'menet' jelentéssel)
Az életünk is egy nagy utazás, folyamatos úton levés, amelynek során sokszor jól kitáblázott és érthető utcákon haladunk, de olykor jelzés nélküli csapásokra tévedhetünk. Az asztrológia azoknak tud segítséget és útmutatást nyújtani, akik úgy érzik eltévedtek az élet útvesztőjében, vagy nem tudják merre kéne elindulniuk. Az asztrológia meg tudja mutatni milyen lehetőségei vannak az egyénnek saját útja megtalálásához, a Bach virágterápia segítségével pedig erősíteni, bátorítani lehet mindenkit abban, hogy valóban rálépjenek és kitartsanak saját útjukon.

Pénzkereseti szakmáim egyike az idegenforgalomhoz köt, és munkám során folyamatosan adok információkat a külföldieknek, mit hogyan és mikor érdemes megtekinteni Budapesten. De azt is megtapasztaltam, hogy habár én voltam egy külföldi városban a turista, mégis hozzám fordultak számtalanszor ismeretlenek, akár helyiek is, hogy mondjam meg merre van ez vagy az a műemlék.
Ezért történt az, hogy mikor asztrológiai tanulmányaim elején az internetes asztrológiai fórumok állandó látogatója lettem, nick-nevemnek kezdetektől fogva az Ituna nevet használtam.
ITUNA STÚDIÓ tehát egy olyan életvezetési tanácsadó hely, ahol az "eltévedt" emberek útmutatásra lelhetnek. Célom az is, hogy más segítő szakmákat űző ismerőseimmel együttműködve, ne csak az asztrológia legszélesebb köre és a Bach virágterápia, hanem természetgyógyászat, jóga, meditáció, kineziológia vagy más lelki-spirituális dolgoknak is teret engedjek a stúdió keretein belül.

Merre menjek?Konzultáció kérés (kedd és csütörtök) telefonon: +36 209193605 vagy emailben: junora@t-online.hu
Békaliliom    Bohócvirág    Hangafű    Kékgyökér     Ernyős madártej    Sülzanót    Vadrózsa    Katángkóró    


Adamikné Juhász Nóra egyéni vállalkozó, adószám: 64079725-1-43;
1124 Bp. Kiss János altb.u.57.   junora@t-online.hu
Minden jog fenntartva © Ituna Stúdió 2013   Tel.: +36/20 9193605.