Autó átírás, Okmányirodai ügyintézés, Eredetvizsga,Biztosítás egy helyen!

Nincs ideje az autójával kapcsolatos okmáyirodai ügyeket elintézni? Most levesszük válláról a terheket! Ha szeretné az Átírás, Eredetvizsga és a biztosításkötést gyorsan egy helyen sorba állás nélkül elintézni, hívjon bizalommal!

Szolgáltatásaink:

Eredetvizsga,Biztosítás     Átírás menete    Átírás, Kivonás, Díjak
Családon belüli átírás       Változások Bejelentése   
Forgalmi, törzskönvv, rendszám, reg. matrica  pótlása

Dokumentumok         

Partnereink         

   

Ügyintézés gyorsan, korrekt áron hívjon bizalommal a: +36/70-674-8116-os számon vagy skype-on:hornokj

 

Az okmányirodai gépjármű ügyintézéssel kapcsolatos tudnivalók

A törvényi szabályozás értelmében az adásvétel dátumától számítva 15 napon belül be kell jelenteni a gépjármű tulajdonjogának megváltozását. A bejelentési kötelezettség az eladót, az átírási kötelezettség a vevőt terheli.

Külföldi vevő esetén az adás-vételi szerződésbe célszerű belefoglalni, hogy a vevő belföldi használatra vagy külföldre szállításra vásárolja a járművet. Ez utóbbi esetben az eladónak ki kell vonni a gépjárművet a magyarországi forgalomból, a rendszámot és okmányokat pedig le kell adni az okmányirodán.
A vevő, az eladó és a tanúk személyéről a személyi okmányok bemutatásával kell meggyőzödni. Magánszemélyek gépjárművet bontásra nem vásárolhatnak, a bontásra szánt járművet csak az EU-s bontókba lehet leadni. A gépjármű forgalomból végleges kivonásához szükséges okmányokat is csak a bontó adhatja ki.
Fentiek betartása az eladó érdeke, hiszen valamennyi fizetési kötelezettség a nyilvántartásban szereplő tulajdonost terheli!

 

 

Meteora Linkadatbázis!

 Cylex Silver Díj